NEAL! Balloons and more

Webshop voor feestwinkels, retailketens en groothandels

Feestwinkels, retailketens en groothandels geven hun aanbod meerwaarde met ballonnen van Neal! Balloons and more. Bij ons vind je online een assortiment voor elke tijd van het jaar. Waardoor je op ieder moment kunt inspelen op de actualiteit.

Klik hier om direct de website van NEAL! Balloons and More te bezoeken

Voorbeelden

Extra aandacht betekent extra toeloop. En extra omzet. Mooie momenten om ballonnen in te zetten voor marketingcommunicatie zijn er legio. Reik klanten ideeën aan. Laat ze uitpakken met valentijn, carnaval en koningsdag. Tuig shows, evenementen en festivals op met ballonnen tijdens Pasen, hemelvaart en pinksteren. En wat te denken van kerstmis en oud en nieuw?

BEZOEK DE WEBSHOP

Kwaliteitsballonnen en accessoires

Bij Neal! Balloons and more koop je bij de bron kwaliteitsballonnen: in alle soorten, maten, kleuren en vormen. Inclusief de accessoires om ze op te blazen, af te sluiten en uit te delen. Tips, informatie en gebruiksadvies zijn eveneens inbegrepen.

LEES VERDER

Verpakking

Zoek je nog meer toegevoegde waarde? Bij ons kun je je verpakking laten personaliseren. Deze loopt dan meteen mee in de huisstijl en harmonieert met het winkelbeeld. Een huismerk creëer je in een handomdraai.

BEZOEK DE WEBSHOP

Groothandelsprijzen

NEAL! Balloons and more levert tegen groothandelsprijzen. Scherpe prijzen. Betalen kan van iDEAL, op rekening of contant. Afhalen kan bij ons op de zaak. Wij leveren binnen drie dagen en we verzenden gratis bij bestellingen vanaf € 250.

REGISTREER NU!

HET IS ZOMER!

In de zomermaanden trekt Nederland massaal naar buiten. Hoe trek jij die mensen naar jouw festival of evenement? Met ballonnen weten ze jou te vinden.

BRUILOFT

Dat moet gevierd worden. Hoe laat je weten dat het feest is? Met ballonnen feest iedereen mee.

CADEAUTJE

Plaats je bestelling bij de ballonnenconcurrent.nl en ontvang altijd een leuk cadeautje

Lees verder
Lees verder
Lees verder

Blijf op de hoogte

alle laatste trends, actuele acties
en mogelijkheden in je mailbox

Meld nu aan