5 leuke thema’s voor het kinderfeestje van je dochter

Deel dit artikel

Als je dochter weer een jaartje ouder is geworden, wil je dit natuurlijk met haar vieren. Dit doe je door een leuk kinderfeestje te organiseren, voor je dochter en voor al haar vriendinnen. Heb je moeite met het bedenken van een thema voor het kinderfeestje van je kleine prinses? Lees dan snel verder, want in dit artikel beschrijven we vijf leuke thema’s voor het kinderfeestje van je dochter.

Alle thema’s die we in dit artikel beschrijven, kun je doorvoeren door de juiste thema ballonnen aan te schaffen. En omdat thema ballonnen helemaal niet duur zijn, hoef je niet eens veel geld uit te geven om je favoriete thema door te voeren bij het kinderfeestje van je dochter.

Thema #1: het unicorn thema

Veel meiden zijn gek op ‘unicorns’, in het Nederlands ook wel eenhoorns genoemd. Onze webshop heeft een groot aanbod thema ballonnen, ook in het ‘unicorn’ thema. Om het unicorn thema goed door te voeren, hoef je alleen enkele thema ballonnen aan te schaffen en deze op de feestlocatie op te hangen. Door verschillende unicorn ballonnen op te hangen, komt het unicorn thema duidelijk naar voren.

Thema #2: het prinsessen thema

Is jouw dochter echt een kleine prinses? Dan kun je een kinderfeestje in prinsessen thema organiseren. Hang niet alleen mooie prinsessen ballonnen op, maar organiseer ook echte prinsessen activiteiten om het kinderfeestje compleet te maken. Komen alle kinderen in een mooie prinsessenjurk, dan is het prinsessenfeestje écht compleet.

Thema #3: het Disney thema

Is je dochter groot fan van alles wat met Disney te maken heeft? Dan kun je een Disney kinderfeestje geven. Een groot voordeel van een kinderfeestje met dit thema, is dat het thema Disney leuk is voor zowel meisjes als jongens. Wil je dochter ook enkele jongens uitnodigen op haar feestje, dan hoef je je geen zorgen te maken dat zij het thema van het kinderfeestje niet leuk vinden. Het Disney thema is bijvoorbeeld meer geschikt voor kinderfeestjes met zowel meisjes als jongens als het prinsessen thema.

Thema #4: het hartjes thema

Wij verkopen vele thema ballonnen in de vorm van schattige hartjes. Ook als je het kinderfeestje van jouw dochter een hartjes thema wil geven, ben je bij ons aan het juiste adres. Koop meerdere ballonnen in de vorm van een hart en je voert het hartjes thema duidelijk door.

Thema #5: het Minion thema

De Minions zijn erg populair, zowel bij jonge kinderen als bij kinderen die al wat ouder zijn. Is jouw dochter ook grote fan van de diverse Minion films? Dan kun je een kinderfeestje organiseren met echt Minion thema. De gemakkelijkste manier om dit te doen, is door thema ballonnen met Minions aan te schaffen. Hang meerdere thema ballonnen op en de kinderen zien direct welk thema het kinderfeestje van je dochter heeft.