Ballondeco

Opvallend creatief voor de professionele markt

Beurs? Opening? Event? Festival? BallonDeco brengt opvallend creatief jouw evenement onder de aandacht. Wij bedenken ideeën die mensen aantrekken. Met ballonnen creëren wij een omgeving die jouw publiek verrast, inspireert en amuseert. Geheel in lijn met jouw communicatieplan.

Zulke ideeën ontwikkelen wij voor retailers, horeca, consumentenmerken en vrije tijd en toerisme. Wij zijn een soort reclamebureau. Maar dan voor ballonnen. Je bent welkom voor full service dienstverlening: creatie, advies en uitvoering.

Klik hier om direct de website van Ballondeco Opvallend Creatief te bezoeken

SPORT

MEER INFORMATIE

RETAIL

MEER INFORMATIE

INCOMPANY

MEER INFORMATIE

FEESTEN

MEER INFORMATIE

MERKACTIVATIE

MEER INFORMATIE

FESTIVALS

MEER INFORMATIE

GUERRILLA

MEER INFORMATIE

HORECA

MEER INFORMATIE

Ballonnenbogen

De juiste ballonnenboog is een kwestie van ruimte, hoogte, breedte en alle opties wat mobiliteit betreft! Wij garanderen je een meer dan feestelijk (en heel kleurrijk) welkom!

Ballonpilaren

De juiste aandacht: dat is het effect van een goede ballonpilaar. Een enkele kleur, gemixte kleuren of in jouw huisstijl kleuren!

Cijfers & Letters

Helemaal te WOW. Cijfers en letters gemaakt van ballonnen. Dat is pas uniek! Laat zien hoeveel jaar je winkel bestaat, of vier het aantal klanten in de winkel

PRIJSOPGAVE
PRIJSOPGAVE
PRIJSOPGAVE

Ballonslingers

Niks is zo feestelijk als een kleurrijke ballonslinger. Het wijst mensen de weg en geeft sfeer aan uw feestje of activiteit. Zoveel slingers, zoveel feest!

Speciale Ballon Creaties

Wij maken op verzoek de meest unieke objecten van onze ballonnen. Als ware ballonkunstenaars blazen wij lucht in elk uniek idee. Wij laten ons graag uitdagen.

Helium ballonnen

Alles de lucht in: dat is het idee achter onze veilige en betrouwbare heliumballonnen. Hoog, hoger, hoogst. Wij vertellen graag alles over de (veilige!) mogelijkheden. Helium Ballonnen kunnen per stuk besteld worden!

PRIJSOPGAVE
PRIJSOPGAVE
PRIJSOPGAVE

Promotieactiviteiten

Wil je extra aandacht hebben voor jouw bedrijf of evenement? Wij kunnen je adviseren over de meest uiteenlopende promotiemogelijkheden.

Reclame Ballonnen

Ballonnen worden altijd geassocieerd met vrolijkheid. Dat geldt ook als er een tekst op staat, jouw huisstijl of een spreuk. Zo bereik je gegarandeerd dat mensen er een goed gevoel bij krijgen.

Bruiloft en Huwelijk

Om jullie trouwdag een extra feestelijk tintje te geven hebben wij de meest unieke ballondecoratie mogelijkheden. Maar eigen ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom.

PRIJSOPGAVE
PRIJSOPGAVE
PRIJSOPGAVE

Blijf op de hoogte

alle laatste trends, actuele acties
en mogelijkheden in je mailbox

Meld nu aan