Corporate events

Als ondernemer is het van belang om je successen te vieren en regelmatig je aanbod onder de aandacht te brengen. Dit doe je niet alleen met online reclame-uitingen of foldermateriaal. Door corporate events te organiseren geef je jezelf de mogelijkheid om veel van je bestaande en potentiële afnemers face-to-face te ontmoeten. Een goed georganiseerd corporate event mag je zien als een uiterst belangrijk en zeer effectief visitekaartje voor je bedrijf. Smaakvol en tot in de puntjes verzorgd je corporate events aankleden maakt duidelijk dat je aandacht en waardering voor je zakelijke partners hebt. De kwaliteit die hiervan uitstraalt, wordt zo automatisch geassocieerd met je producten, diensten en communicatie. Dit draagt bij aan je reputatie en zal zich uiteindelijk vertalen in  een hoger rendement.

Organic ballondecoratie

Corporate events moeten je naamsbekendheid verhogen en je reputatie vergroten. Zeker als je bedrijf heeft gekozen voor een nieuwe huisstijl en een nieuw logo, is een event de uitgelezen mogelijkheid om deze te promoten. Een nieuwe vestiging, een nieuwe productlijn of een bedrijfsjubileum zijn allemaal mijlpalen waarbij een feestelijke corporate event gepast is. Je kunt een corporate event ook puur voor je medewerkers organiseren, zonder dat leveranciers of afnemers aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van behaalde omzetdoelstellingen, een trainingsweekend of teambuildingsprogramma. Wat je ook organiseert, je event mag een zekere uitstraling hebben. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Wij verzorgen met onze smaakvolle en feestelijke ballondecoraties voor de juiste sfeer, zodat jij je met de hoofdzaken bezig kunt houden. Wij willen je zoveel mogelijk ontzorgen bij de organisatie en aankleding en laten onze decoraties naadloos aansluiten op de sfeer die je bedrijf wil uitstralen.

Bezoek onze Inspiratie pagina en krijg een impressie van de events die we voor gerenommeerde bedrijven als Shell, Holland Casino, ASML, Jumbo en Ikea hebben aangekleed. Het is wellicht ook goed om te weten dat wij zoveel mogelijk gebruik maken van 100% biologisch afbreekbare ballonnen. Net als jij en veel van je afnemers hechten we een groot belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Omdat geen corporate event hetzelfde is, is het kunnen leveren van maatwerk voor ons iets heel normaals. Neem contact met ons op en samen komen we tot de meest effectieve aankleding van je corporate event.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier:

Ballonnen decoratie voor festivals

Bedrukt lint