De producten van Ballondeco geven onze openingen een feestelijke uitstraling en zorgen ervoor dat alle voorbijgangers onze winkels opmerken. Iedere opening is weer een feestje! De mooie gele loper en het gele lint zorgt ervoor dat het officiële openingsmoment bijzonder is en opvalt.

Ilse van Breugel, Campagne marketeer Xenos BV

Sinds 2008 maken wij gebruik van de dienstverlening van Ballondeco en zijn tot op heden zeer tevreden. Ballondeco zorgt altijd voor een feestelijk tintje tijdens onze winkelopeningen in de juiste kleuren.

Manon Koppers, Office Support Coöperatie Primera b.a.
Logo Jumbo

Ballondeco heeft veel ervaring met ons merk, waardoor het allemaal gewoon een stuk sneller kan. Je kan even bellen en een paar uur later heb je een ballonnenboog voor de winkel.

Helga van Rijbroek, Management assistente Jumbo

Ballondeco was meteen enthousiast en dacht goed mee.  Ballondeco is een zeer vriendelijke en enthousiaste club! Ze komen afspraken na voor- en na de levering. Van het begin tot het einde van de campagne bleven ze verantwoordelijkheid nemen. Ik raad Ballondeco aan, de samenwerking was zeer prettig.

Sinéad Geurts, Marketing coördinator DBC International

Voor onze open dag is gekozen voor Ballondeco. Er zijn op 13 locaties in Eindhoven en Veldhoven ballonenpilaren geleverd in onze huisstijlkleuren. De pilaren waren naar onze wens samengesteld en zorgden voor een feestelijke ontvangst van de bezoekers. Vanwege de flexibiliteit en bezorging op de diverse locaties was de samenwerking erg prettig.

Rosiet van Doormalen, Afdeling Marketing & Communicatie Summa College

Na het zien van de eerdere decoraties en versieringen bij een Summa College vestiging werd ik meteen enthousiast, daarom heb ik voor de diploma uitreiking gekozen voor Ballondeco. Jullie maken het feestje af. De samenwerking was uitstekend, de communicatie verliep vlot, goede service en prettige collega’s droegen hieraan bij. Ga vooral zo door, wij komen zeker bij jullie terug!

Elke Ritzen, Managementsecretaresse Summa College

De versiering maakte deze mijlpaal extra sfeervol en feestelijk en nam ons werk uit handen. Wij hebben wederom gekozen voor Ballondeco omdat het bij voorgaande activiteiten goed is bevallen. De samenwerking verliep erg prettig en duidelijk. De vele keuzes en het nemen van initiatief werkt makkelijk om snel en goed af te stemmen.

Ruud Polman, Bouwcoördinator basisschool t’ Slingertouw
GGzE logo

Het voordeel van een goede prijs/kwaliteit is dat het binnen ons budget viel, hierbij was het ook prettig dat de ballonnen lang mooi bleven, waardoor we de volgende keer maar één ballonpilaar hoeven te bestellen.

Inge Jonkers, secretaresse GGzE

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!