promotie specials

Promotie specials

Nee!  Wij hebben niet alleen ballonnen! Wij verzorgen een compleet pakket! Heb je bijvoorbeeld één of meerdere winkelopeningen of een sportevenement?  Wij maken alle promotionele producten geheel in jouw huisstijl. Heb je een ander creatief idee? Laat het ons gerust weten en wij zorgen ervoor dat je evenement onvergetelijk is!

Vlaggen en spandoeken

Vlaggen en spandoeken zijn een ideale manier om nog meer aandacht te trekken. Daarnaast zijn ze erg geschikt om veelvuldig te gebruiken op verschillende evenementen en locaties. Wij verzorgen niet alleen vlaggen en spandoeken maar ook banieren, beach-flags en spandoeken op frames! Dit allemaal in verschillende grootte en materialen geheel naar jouw wens bedrukt. Gebruik je eigen ontwerp óf wij verzorgen de volledige vormgeving voor uw promotionele producten.
Combineer vlaggen en spandoeken met ballonpilaren of pijlen en cijfers van ballonnen voor een spectaculair effect!
 

Special Effects

Een winkelopening maak je extra spectaculair met special effects! Bijvoorbeeld een vallend doek voor de gevel van de winkel met 1 druk op de rode knop. Daarbij maak je het moment nog imposanter met confetti shooters, co2 jets of vuurwerk fonteinen (Sparkulars)! Wij kleden een speciaal moment niet alleen helemaal in stijl aan, maar verzorgen voor jou de gehele officiële opening. Voor een toespraak zowel voor binnen als buiten hebben wij een microfoon met speaker. Ons ervaren team bouwt alles  voor je op en breekt na de opening ook weer alles af. Zo kan jij bezig zijn met de klanten en je winkel en zorgen wij voor de rest!
Maak je opening compleet met vlaggen, spandoeken, een ballonnenboog en afzetpaaltjes met loper.
valdoek

Afzetpaaltjes, loper, kniplint en rode knop

Afzetpaaltjes met mooie koorden of met een trekband is perfect voor een mooie entree voor bezoekers. Een volmaakte combinatie zijn bijvoorbeeld afzetpaaltjes met een rode loper en een kniplint. Naast de klassieke rode loper hebben wij diverse sprankelende kleuren lopers, de mogelijkheden zijn divers. Wij passen alle producten, koorden, kniplint, loper en rode knop volledig aan op jouw huisstijl zoals jij het wenst.
Wij zorgen ervoor dat al uw producten ruim voor de opening bij u winkel aanwezig is en halen het ook weer op.
Combineer afzetpaaltjes met loper en kniplint vooral ook met ballonpilaren, een ballonnenboog en special effects voor een onvergetelijke opening.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!