Special effects

Bij Ballondeco gaan we verder dan alleen ballondecoraties; we bieden een volledig pakket aan om jouw evenement onvergetelijk te maken! Onze special effects zijn de kers op de taart, en we hebben voor elk type event de perfecte verrassing in huis. Denk aan CO2 jets, vlammenwerpers, sparkulars, bubbels en valdoeken, die met één druk op de rode knop geactiveerd kunnen worden.

Bestel vandaag nog
valdoek

Een moment om nooit te vergeten!

Stel je een spectaculaire openingsceremonie voor waarbij een doek voor de gevel van je winkel valt met slechts één druk op die rode knop. Maar dat is nog niet alles! We kunnen het moment nog indrukwekkender maken met confetti shooters, CO2 jets en vuurwerk fonteinen (Sparkulars)! Wij zorgen er niet alleen voor dat alles er stijlvol uitziet, maar we regelen ook de volledige officiële opening voor jou. Voor toespraken, zowel binnen als buiten, hebben we microfoons met speakers tot onze beschikking. Ons ervaren team zet alles voor je op en zorgt ervoor dat na de opening alles netjes wordt afgebroken. Zo kun jij je richten op je klanten en je winkel, terwijl wij de rest voor je regelen!

Mogelijkheden

En om de opening helemaal compleet te maken, bieden we vlaggen, spandoeken, ballonnenbogen en première palen met entree lopers aan. Alles om ervoor te zorgen dat jouw evenement tot in de puntjes verzorgd is en dat de eerste indruk blijvend is.

Waarom Ballondeco?

Dus, als je een weloverwogen advies nodig hebt over special effects en hoe je jouw evenement onvergetelijk kunt maken, neem dan contact op met ons ervaren team. We staan klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken en om van jouw evenement een ware sensatie te maken die je publiek nog lang zal bijblijven. Bij Ballondeco draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten!

Jouw event op een piekmoment? Claim je leverdatum nu!

Combineer dit product met:

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!