Testimonials

Xenos

Na eerdere samenwerkingen wederom gekozen voor Ballondeco om onze winkelopeningen te verzorgen. De uitgebreide keuze van materialen, de prettige afstemming en natuurlijk de prijs/kwaliteit verhouding speelde hierin een grote rol. De producten van Ballondeco geven onze openingen een feestelijke uitstraling en zorgen ervoor dat alle voorbijgangers onze winkels opmerken. Iedere opening is weer een feestje! De mooie gele loper en het gele lint zorgt ervoor dat het officiële openingsmoment bijzonder is en opvalt. De samenwerking was heel prettig, het contact was aangenaam en de flexibele houding van Ballondeco werkt heel plezierig. De materialen zijn op tijd geleverd en de communicatie was goed. Afgelopen jaar hebben we veel winkels geopend en het is fijn om met een bedrijf als Ballondeco te werken die weet wat je wil, waarbij met goede afspraken vooraf consistent werd geleverd zonder al te veel contactmomenten tussendoor.

Ilse van Breugel

Campagne marketeer Xenos BV

Summa College

Voor onze open dag is gekozen voor Ballondeco. Er zijn op 13 locaties in Eindhoven en Veldhoven ballonenpilaren geleverd in onze huisstijlkleuren. De pilaren waren naar onze wens samengesteld en zorgden voor een feestelijke ontvangst van de bezoekers. Vanwege de flexibiliteit en bezorging op de diverse locaties was de samenwerking erg prettig.

Rosiet van Doormalen

Afdeling Marketing & Communicatie Summa College

Na het zien van de eerdere decoraties en versieringen bij een Summa College vestiging werd ik meteen enthousiast, daarom heb ik voor de diploma uitreiking gekozen voor Ballondeco. Jullie maken het feestje af. De samenwerking was uitstekend, de communicatie verliep vlot, goede service en prettige collega’s droegen hieraan bij. Ga vooral zo door, wij komen zeker bij jullie terug!

Elke Ritzen

Managementsecretaresse Summa College