Testimonials

M line

Voor een campagne waren wij op zoek naar ballonnen voor 97 winkels van Beter Bed om de actiecampagne 25% korting op matrassen extra onder de aandacht te brengen.

Ballondeco was meteen enthousiast en dachten goed mee. Door hun creativiteit en snelle respons was er meteen een klik. Ballondeco is een zeer vriendelijke en enthousiaste club!

Uiteindelijk is het een uitgebreid DIY-promopakket ontwikkeld, met 3 bedrukte folieballonnen, lint, ballongewicht, heliumtank, instructie flyer, sneak preview en een instructie video. Het was erg professioneel opgezet en creatief.

Deze extra’s hebben de campagne mooi vormgegeven en tot een succes gemaakt.
Jullie komen afspraken na voor- en na de levering. Van het begin tot het einde van de campagne bleven ze verantwoordelijkheid nemen.

Ik raad Ballondeco aan, de samenwerking was zeer prettig.

Sinéad Geurts

Marketing coördinator DBC International

Xenos

Na eerdere samenwerkingen wederom gekozen voor Ballondeco om onze winkelopeningen te verzorgen. De uitgebreide keuze van materialen, de prettige afstemming en natuurlijk de prijs/kwaliteit verhouding speelde hierin een grote rol.

De producten van Ballondeco geven onze openingen een feestelijke uitstraling en zorgen ervoor dat alle voorbijgangers onze winkels opmerken. Iedere opening is weer een feestje! De mooie gele loper en het gele lint zorgt ervoor dat het officiële openingsmoment bijzonder is en opvalt. De samenwerking was heel prettig, het contact was aangenaam en de flexibele houding van Ballondeco werkt heel plezierig.

De materialen zijn op tijd geleverd en de communicatie was goed. Afgelopen jaar hebben we veel winkels geopend en het is fijn om met een bedrijf als Ballondeco te werken die weet wat je wil, waarbij met goede afspraken vooraf consistent werd geleverd zonder al te veel contactmomenten tussendoor.

Ilse van Breugel

Campagne marketeer Xenos BV

Primera

Sinds 2008 maken wij gebruik van de dienstverlening van Ballondeco en zijn tot op heden zeer tevreden. Jullie zorgen altijd voor een feestelijk tintje tijdens onze winkelopeningen in de juiste kleuren.

De levering is altijd prima op tijd, de ballonnen zijn van goede kwaliteit en we krijgen altijd netjes een offerte aangeboden die we digitaal kunnen goedkeuren.

Prima oplossing!
Wij bevelen Ballondeco aan.

Manon Koppers

Office Support Coöperatie Primera b.a.

Summa College

Voor onze open dag is gekozen voor Ballondeco. Er zijn op 13 locaties in Eindhoven en Veldhoven ballonenpilaren geleverd in onze huisstijlkleuren. De pilaren waren naar onze wens samengesteld en zorgden voor een feestelijke ontvangst van de bezoekers. Vanwege de flexibiliteit en bezorging op de diverse locaties was de samenwerking erg prettig.

Rosiet van Doormalen

Afdeling Marketing & Communicatie Summa College

Na het zien van de eerdere decoraties en versieringen bij een Summa College vestiging werd ik meteen enthousiast, daarom heb ik voor de diploma uitreiking gekozen voor Ballondeco. Jullie maken het feestje af. De samenwerking was uitstekend, de communicatie verliep vlot, goede service en prettige collega’s droegen hieraan bij. Ga vooral zo door, wij komen zeker bij jullie terug!

Elke Ritzen

Managementsecretaresse Summa College

BS t’ Slingertouw

Voor het twintigjarig bestaan van basisschool t’ Slingertouw heeft Ballondeco voor ons de aankleding verzorgd op twee locaties.
De versiering maakte deze mijlpaal extra sfeervol en feestelijk en nam ons werk uit handen. We hebben vanuit de werkgroep veel complimenten mogen ontvangen.
Wij hebben wederom gekozen voor Ballondeco omdat het bij voorgaande activiteiten goed is bevallen.
De samenwerking verliep erg prettig en duidelijk. De vele keuzes en het nemen van initiatief werkt makkelijk om snel en goed af te stemmen.

Ruud Polman

Bouwcoördinator basisschool t’ Slingertouw