Open dagen

Wat is er vrolijker dan ballonnen? Wie binnenkomt door een feestelijke boog van ballonnen komt direct in een goede stemming. Ga je een open dag organiseren voor je school of je bedrijf, dan is het dus een uitstekend idee om contact op te nemen met het team van Ballondeco. Wij staan je graag ter zijde met originele ideeën en hebben ruime ervaring met grote ballon-projecten. Zorg voor een spetterende entree, een feestelijke sfeer of een opvallend object – het kan allemaal met onze ballonnen.

Helium trosjes

Kleurrijk accent

Ben je op zoek naar een feestelijke aankleding van het gebouw of een sfeervolle decoratie die de ruimte opfleurt – dan ben je op zoek naar Ballondeco. Je kunt je open dag aankleden met ballonnen in de kleuren van je bedrijfslogo of het logo laten printen op ballonnen. Versier de gevel met gigantische ballonslingers of markeer de ingang met een rij ballonpilaren. Zo valt je bedrijfspand goed op en of je nu scholieren ontvangt, patiënten of kantoormedewerkers – ballonen zijn voor iedereen een teken van vrolijkheid. Dat geldt voor jong en oud en in elk seizoen. Als je nog niet precies weet hoe je je open dag wilt aankleden, zijn we graag bereid je wat voorbeelden te laten zien van inspirerende projecten.
Kies voor de sfeer die bij je bedrijf past. Dat kan ingetogen en chique zijn, of uitbundig en vrolijk. We zorgen ervoor dat de sfeer die je wilt uitstralen in onze ballondecoraties tot uitdrukking komt. Ook is het mogelijk grote objecten te maken van ballonnen, plafondversiering te creëren of een grote ruimte te versieren. Onze ballondecoraties zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor binnen en buiten. Ze blijven er onder alle weersomstandigheden goed uitzien en kunnen door het geringe gewicht overal zonder schade bevestigd worden.

Bel met Ballondeco

Bel of mail ons om jouw ideeën met ballonnen te realiseren, en je kunt rekenen op een spectaculair effect. Ballondeco werkt voor vele grote bedrijven en zorgt dat ook jouw open dag een geweldige impact gaat maken. Neem snel contact met ons op om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier: