Ballonpilaar

Met de ballonpilaren van Ballondeco trekt je gegarandeerd de aandacht!

Onze ballonpilaren worden uitsluitend gemaakt van Cattex ballonnen, deze ballonnen zijn bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik en biologisch afbreekbaar.

Inspiratie

Als je een speciale gelegenheid wilt vieren kan dat op verschillende manieren. Een van de manieren is met een ballonpilaar! Met een ballonpilaar bij de ingang van je feestlocatie, huis of winkel is er meteen een super feestelijke uitstraling. Door een keuze te maken uit verschillende kleuren laat je de pilaar helemaal aansluiten bij je thema, smaak of huisstijl. Zet twee ballonpilaren naast een toegangsdeur voor een hartelijk onthaal of zet een ballonpilaar binnen neer om een ruimte extra aan te kleden of ergens de aandacht op te vestigen. Wij kunnen ballonpilaren in verschillende maten maken zo sluit een ballonpilaar perfect aan bij je wensen. Naast een klassieke ballonpilaar maken wij ook Organic ballonpilaren. Deze unieke creaties zijn gemaakt van verschillende formaat ballonnen met verschillen kleuren wat een bijzonder effect geeft. Dit zijn pilaren die je nooit twee dezelfde zal zien, dus gegarandeerd uniek voor jouw gelegenheid. De Organic ballonpilaren zijn ook perfect te combineren met een Organic ballonnenboog.

Een ballondecoratie voor je bedrijf is een promotionele uiting dat het zelfde moet corresponderen als je huisstijl. Onze ballonpilaren worden volledig naar je wensen geproduceerd en geïnstalleerd door onze gediplomeerde decorateurs. Daarbij is het mogelijk jouw logo of slogan op de (top) ballonen te laten bedrukken zodat de ballondecoratie perfect aansluit bij je bedrijf.

Retail versoepeling

Mogelijkheden

Wij maken de ballonpilaren in verschillende vormen en maten. Combineer de ballonpilaren met een ballonslinger of een ballonnenboog voor een extra feestelijk effect!

Organiseer je een feestelijke opening en heb je naast ballondecoratie nog andere wensen? Wij verzorgen ook de special effects voor de openingshandeling, afzetpaaltjes en loper in de kleur naar keuze en/of een geluidsinstallatie met microfoon! Zo kan je voor alles bij ons terecht wat met de opening te maken heeft.

Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Kleurenkaart downloaden

Combineer dit product met:

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!