Ballonpilaar

Ben je voor een bedrijf op zoek naar een stijlvolle manier om het evenement te versieren? Dan ben je bij Ballondeco aan het juiste adres. Al ruim 22 jaar zijn wij dé specialist in het decoreren van evenementen. Dit doen we voor de zakelijke markt en voor de particulier. Zo maken wij verschillende decoraties zoals een ballonpilaar om jouw evenement de finishing touch te geven. Wil je meer informatie over onze diensten of ben je benieuwd welke decoraties wij nog meer kunnen maken? Neem gerust contact met ons op.  

Wat is een ballonpilaar? 

Een ballonpilaar is een verticale structuur die meestal bestaat uit opgeblazen ballonnen die boven elkaar zijn gestapeld. Deze ballonnen kunnen in diverse kleuren en patronen worden gekozen, wat zorgt voor een aanpasbare uitstraling die past bij het thema van je evenement. Een ballonpilaar kan dienen als welkomstbord bij de ingang, als decoratie voor een podium of als blikvanger in het midden van de feestzaal.  

Jouw event op een piekmoment? Claim je leverdatum nu!

Voor welke evenement kan je een ballonpilaar gebruiken? 

Het fijne aan een ballonpilaar is dat het voor elk event inzetbaar is. Zo kan je het bijvoorbeeld gebruiken voor een opening van een winkel, sportevenementen, schoolfeesten, festivals en nog veel meer. Gasten houden van het maken van foto’s bij een indrukwekkende pilaar. Dit levert geweldige herinneringen en deelbare foto’s op sociale media op. 

De voordelen van een ballonpilaar 

Door de kleurrijke uitstraling van een ballonpilaar brengt het de gasten in een feestelijke stemming en draagt het ook zeker bij aan een feestelijke sfeer van je evenement. De ballonnen voor een pilaar zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, waardoor je de pilaar kunt aanpassen aan het specifieke thema van je feest. 

Bestel vandaag nog
Bestel vandaag nog

Haal nu jouw ballonpilaar bij Ballondeco! 

Wil je het feest volledig versieren en de mensen een ‘wauw’ effect geven? Bestel alle decoraties dan bij Ballondeco. Voor alle decoraties proberen we zoveel mogelijk duurzame en milieuvriendelijke producten te gebruiken. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen. Nu al enthousiast geworden? Vraag online direct een offerte op maat aan! 

Kleurenkaart downloaden

Combineer dit product met:

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!