Openingen & Onthullingen

Eindelijk is het zo ver! Je gaat je nieuwe bedrijfspand of je nieuwste filiaal openen. Dit is een gelegenheid die je niet zomaar aan het publiek voorbij laat gaan. Je opening moet stijlvol, maar ook in een bijzonder feestelijke sfeer plaatsvinden. Je hebt ongetwijfeld nagedacht over een kleine plechtigheid, toespraken en een interessant dagprogramma. Je weet wat je alle genodigden wilt vertellen, maar heb je ook een goed beeld van de feestelijke aankleding van je opening? Laat dat vooral aan ons over. Openingen aankleden en alles in goede banen leiden, dat is onze expertise. Wat jij wilt uitstralen, is voor ons leidend. Samen zorgen we voor écht maatwerk.

Kunststof ballonnenboog

Mogelijkheden

Een feestelijke opening van een nieuwe zaak is voor jou als ondernemer een uitgelezen kans om bij potentiële nieuwe afnemers op de short-list te komen. Wij snappen dat je aandacht vooral uit zal gaan naar communicatie met bestaande en nieuwe klanten. Wij dragen zorg voor de aankleding van je evenement, zodat jij je met de hoofdzaak kunt bezighouden. Alles wat we leveren is maatwerk. Wil je bij je openingen ballonnen in je bedrijfskleuren, voorzien van bedrijfsmotto’s of productfoto’s? Overleg met ons en we gaan het voor je regelen. Maak van de feestelijke opening van je nieuwe filiaal tegelijkertijd een promotieactiviteit. Met onze ballonnen kunnen we een ruimte niet alleen een feestelijke en vrolijke uitstraling geven, maar ook een chic en exclusief karakter geven. Kijk gerust op onze website en laat je inspireren door onze projecten.

Biologisch afbreekbaar

Wij zijn een dynamisch bedrijf en vinden duurzaamheid uiterst belangrijk. Daarom gebruiken we uitsluitend ballonnen van natuurrubber, dat biologisch afbreekbaar is. Wij leveren ballonnen in alle mogelijke vormen, kleuren en maten, met of zonder opdruk. Naast losse ballonnen maken we ook ballonnenbogen, ballonpilaren, ballonslingers en andere creaties met ballonnen geheel op maat. Omdat elke opening een eigen karakter heeft, is het leveren van maatwerk voor ons eerder regel dan uitzondering. Neem contact met ons op en laten we samen je wensen en onze mogelijkheden met elkaar in overeenstemming brengen.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier:

Ballonnen decoratie voor festivals

Bedrukt lint