Promotionele acties

Ben je eigenaar van een retailbedrijf of horecazaak? Je weet hoe belangrijk het is dat je klanten of gasten regelmatig terugkomen en via mond-tot-mondreclame zorgen voor nog meer aanloop. Echter, vaak is dit niet voldoende en zul je jezelf actief moeten promoten. Doe dit vooral op een aansprekende en opvallende manier. Zie het als een mogelijkheid om je zaak op een feestelijke manier onder de aandacht te brengen. Wat is een feestelijke gelegenheid zonder ballonnen? Wij leveren maatwerk met ballondecoraties. Welke promotionele actie je ook in gedachten hebt, met onze maatwerkdecoraties is het visuele aspect van je promotionele actie al bij voorbaat geslaagd. Neem een kijkje op onze website en kom alvast in de stemming.

Promotionele acties
Promotionele acties
Promotionele acties
Promotionele acties

Promotionele acties & thema dagen

De lancering van een nieuwe productgroep, het presenteren van een vernieuwde menukaart of een uitbreiding van je assortiment, dit zijn allemaal gelegenheden voor promotionele acties. Zeker als je aanbod seizoensafhankelijk is of per seizoen wisselt, zal regelmatige promotie je veel profijt opleveren. Wij leveren ballondecoraties in verschillende vormen, kleuren en maten. Heeft je bedrijf een speciale bedrijfskleur, en een eigen lettertype? Voor ons is dat geen probleem. Met onze ballondecoraties sluiten we naadloos aan op je huisstijl. Viert je zaak een jubileum of ben je van plan om een deelassortiment extra onder de aandacht te brengen? Promotionele acties met bedrukte en feestelijk ogende ballonnen zijn hier bij uitstek geschikt voor. Jij bepaalt welke boodschap je wilt uitdragen met je promotionele actie, wij zorgen voor een smaakvolle en effectieve uitvoering.

Promotionele acties
Promotionele acties
Promotionele acties
Promotionele acties

Het succes van een goede promotionele actie

Het succes van een goede promotionele actie is van een aantal factoren afhankelijk. Wij hebben ruime ervaring met het aankleden en organiseren van promotieactiviteiten en willen graag als ter zake kundige partner optreden. Ben je van plan om ballonnen uit te delen en een ballonwedstrijd te organiseren? Wij leveren 100% biologisch afbreekbare ballonnen, wateroplosbare linten en kaartjes van kringlooppapier. Neem een kijkje op onze website en bekijk onze ballonnenslingers, ballonpilaren en ballonnenbogen. Begint je inspiratie al te stromen? Neem dan contact met ons op en laten we samen overleggen hoe we op een effectieve en smaakvolle manier je promotionele activiteit tot een commercieel succes kunnen maken.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier: