Geboorte

Wat is er nu feestelijker dan de geboorte van een baby? Dat verdient een ballonnetje, vinden wij bij Ballondeco, en niet zomaar een ballonnetje! Wat ons betreft verdient elke pasgeboren baby een warm welkom met een feestelijk karakter. In de klassieke kleuren roze als er een meisje wordt geboren, blauw voor een jongetje of een vrolijke mengelmoes van ballonnen in zachte pastelkleuren. Bij Ballondeco denken we graag met je mee over een warm en feestelijk welkom voor jouw baby!

organic ballonnen decoratie

Bij Ballondeco zijn we gespecialiseerd in professionele feestelijke decoraties voor elke gelegenheid, of het nu gaat om de geboorte van een kindje, een schoolfeest of een bedrijfsjubileum. Om wat voor gelegenheid het ook gaat, een ballon geeft altijd een extra feestelijk karakter, of het nu gaat om een trosje ballonnen aan het wiegje of om een feestelijke ballonnenboog voor het huis waar de pasgeborene ter wereld komt. Bij Ballondeco hebben we meer bijzondere decoraties in huis, zoals ballonnenslingers, ballonpilaren en inflatables om de geboorte van een kind te vieren.

Baby shower aankleden met ballonnen

Na de geboorte van een baby komt er geheid kraamvisite langs. Hoe leuk is het niet om enkele weken na de eerste hectische dagen een heuse baby shower te organiseren? Ook hier is een versiering met ballonnen helemaal op zijn plaats. Wat te denken van een ballonnenwand, ballonnenbloemen of stijlvolle tafeldecoraties? Bij Ballondeco kun je kiezen uit diverse mogelijkheden op maat, of het nu gaat om een enkele ballonnenboog voor in de tuin of een complete aankleding voor een feestelijke babyshower. Door met ballonnen te werken, creëren we met minimale middelen een maximaal effect!

Ballondeco, meer dan ballondecoraties

Behalve voor ballonversieringen biedt Ballondeco een compleet aanbod op het gebied van feestelijke decoraties op maat. Denk aan een school- of bedrijfsfeest, of aan de verjaardag van een gezinslid dat een memorabele leeftijd bereikt. Luister de feestelijkheden op met ballonnen, met een rode loper, vlaggen en spandoeken en creëer een perfecte feestlocatie voor elke gelegenheid. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en bespreek je wensen voor een geboortefeestje op maat!

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier: