Ballonnenboog

Met een ballonnenboog van Ballondeco trekt u gegarandeerd de aandacht!

Onze ballonnen bogen worden uitsluitend gemaakt van Cattex ballonnen, deze ballonnen zijn bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik en biologisch afbreekbaar.

organic ballonnen decoratie

Mogelijkheden

Welk feest je ook geeft, een boog vol ballonnen is absoluut een succes. Niet alleen voor een bruiloft of verjaardag, ook voor een gender reveal, een babyshower of jubileumfeest bieden we jou de juiste ballonnen, eventueel met opdruk. Denk bijvoorbeeld ook aan Oud en Nieuw, Halloween, Valentijnsdag of een Welkom thuis boog. Niet alleen bij deuren, ook voor trappen of in binnen- en buitenruimtes steelt een boog met ballonnen de show. Het is daarbij een perfecte plek om foto’s te nemen van gasten of bezoekers. Een organische compositie met verschillende maten ballonnen is extra chic en spectaculair, zeker met metallic effecten. We maken bijvoorbeeld ook bijpassende ballonpilaren, ballonfiguren en plafonddecoraties.

Lees ook ons blog over de ballonnenboog!

Neem contact met ons op en we denken met je mee voor een geweldige eerste indruk.

Kleurenkaart downloaden
ballonnenboog
Koningsdag ballonnenboog

Inspiratie voor ballonnen boog

Bedrijfsopeningen of corporate events vragen om ballonnenbogen. Niet alleen toon je je succes, ook zet je het bedrijf in het zonnetje. Een boog met feestelijke ballonnen bij de ingang zet direct de juiste toon en heet iedereen van harte welkom. De indruk die je met smaakvolle decoratie maakt zegt ook iets over de kwaliteit van je diensten, producten en communicatie met positief effect. Kies dus herkenbare kleuren die bij je bedrijf passen en eventueel een unieke bedrukking, zoals je bedrijfslogo of een pakkende tekst. Onze website is praktisch ingedeeld op ballonnen producten en ballonnen decoratie. Hier zie je allerlei gelegenheden waar ballonnenbogen en andere ballondecoraties mensen een speciaal gevoel geven. Wij helpen je graag bij het bedenken van een totaalconcept. Lees ook eens ons blog over ballonnenbogen en bekijk de plaatjes voor extra inspiratie.

Combineer dit product met:

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!