Ballonnenboog

Wat is een ballonnenboog? 

Een ballonnenboog is precies wat de naam doet vermoeden: een boogvormige structuur gemaakt van opgeblazen ballonnen. De ballonnen kunnen in verschillende kleuren en patronen worden geselecteerd, waardoor je de boog kunt aanpassen aan het thema en de stijl van je evenement. Ballonnenbogen kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst en variëren in grootte, van kleine bogen die de ingang van een feestzaal markeren tot indrukwekkende, oversized bogen die dienen als adembenemend decor. Wil je graag dat wij het totaalplaatje verzorgen? Vraag eenvoudig online een offerte aan voor jouw event.  

Jouw event op een piekmoment? Claim je leverdatum nu!
organic ballonnen decoratie
Bestel vandaag nog

De voordelen van een ballonnenboog 

Er zijn meerdere decoraties mogelijkheden om een event te versieren dus waarom dan kiezen voor een ballonnenboog? Wij vertellen je graag alle voordelen. Een ballonnenboog brengt onmiddellijk een feestelijke sfeer met zich mee. De kleurrijke ballonnen trekken de aandacht en creëren een vrolijke ambiance, perfect voor elke viering. Gasten houden van fotograferen bij een prachtig versierde boog. Het dient als achtergrond voor memorabele foto’s en zorgt ervoor dat gasten hun ervaring delen op sociale media. 

Kleurenkaart downloaden
ballonnenboog
Koningsdag ballonnenboog

Bij Ballondeco staan we graag voor je klaar 

Wacht niet langer en bestel nu jouw ballonnenboog bij Ballondeco. Sinds 2001 helpen wij bedrijven en particulieren bij het versieren van een evenement. Naast een ballonnenboog is het ook mogelijk om een ballonpilaar, beachvlaggen, ballonslingers en helium ballonnen toe te voegen. Laat Ballondeco jouw evenement naar een hoger niveau tillen met onze op maat gemaakte producten. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen.  

Jouw event op een piekmoment? Claim je leverdatum nu!

Combineer dit product met:

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!