Helium ballonnen

De mogelijkheden voor helium ballonnen zijn eindeloos!

Al onze ballonnen zijn zowel geschikt voor lucht als helium lees hier onze blog over de meest gestelde vragen over helium ballonnen.

Helium trosjes

Wilt u een trosje van 3, 6 of meer ballonnen? We kijken graag samen met u wat het beste bij de locatie past! Tafeldecoratie of aankleding van de ruimte in de kleuren die volledig aansluiten bij jouw evenement! Voor ons telt elk detail daarom hebben wij altijd lintjes en gewichtjes die perfect passen bij de decoratie! Combineer een ballonnentros met verschillende maten ballonnen zoals een reuze ballon of een folie ballon voor een extra speels effect.

Helium trosjes
open dag trosjes

Reuze ballonnen

Wij hebben reuze ballonnen in verschillende maten en kleuren. Bedrukt met jouw logo of slogan, óf met confetti in een kleur naar keuze! Deze ballonnen vallen direct op. Op zichzelf zijn reuze ballonnen al fantastisch maar ze zijn eventueel ook te combineren met een tros van kleinere ballonnen of op een ballonpilaar voor een extra speels effect. 

Helium Ballonnen

Plafonddecoratie

Lossen helium ballonnen met lintje tegen het plafond! Wij vinden dat dit een magnifiek effect geeft, en de ruimte meteen een hele feestelijke uitstraling heeft. Combineer meerdere kleuren met verschillende lintjes om het feest nòg meer tot leven te laten komen. Combineer een helium plafonddecoratie met bijvoorbeeld lucht gevulde ballonnentrosjes of een ballonslinger voor een extra feestelijk effect. En maak de aankleding helemaal compleet met bijvoorbeeld Helium ballon trosjes!

Combineer dit product met:

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!