Jubileumfeesten

Is er een medewerker 25 jaar in dienst, viert je school een jubileum of bereikt iemand in je omgeving een respectabele leeftijd? Dan heb je een heel goed excuus om een knalfeest te organiseren! Dat kan met ballonnen, maar ook met andere feestelijke decoraties. Bij Ballondeco kun je terecht voor alle mogelijke feestelijke decoraties, of het nu gaat om een bedrijfsjubileum of een verjaardag. Want sfeer begint met een feestelijke aankleding van de ruimte!

Koningsdag ballonnenboog
open dag trosjes

Bij Ballondeco zijn we specialisten op het gebied van professionele decoraties voor elke feestelijke gelegenheid, van jubileum tot dorpsfeest en van de geboorte van een baby tot een schoolfeest. Die decoraties kunnen bestaan uit ballonnen, als losse exemplaren, maar ook in de vorm van een feestelijke ballonnenboog, ballonnenslingers en ballonnenpilaren. Naast ballonnen zijn er nog tal van andere decoraties om een feestlocatie gezellig aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan een rode loper als je een jubileumgala wilt organiseren, een doorkniplint ter gelegenheid van een feestelijke opening of vlaggen en banners in de bedrijfskleuren.

Jubileum feest aankleden met ballonnen

Om wat voor jubileum het ook gaat, een ballon is op elk feest een echte gangmaker waarmee je een feestlocatie met eenvoudige middelen effectief aankleedt. Zo is een ballonboog aan de ingang al een heel feestelijke binnenkomer. Markeer een podium met ballonpilaren of laat de jubileumgasten heliumballonnen oplaten die tegen het plafond blijven hangen. Of het nu gaat om een benefietgala of een gezellig bedrijfsjubileum, elke feestelijke gelegenheid verdient een passende decoratie. Maar bij Ballondeco bieden we meer dan alleen ballondecoraties.

Meer dan alleen ballondecoraties

Ballondeco is niet alleen specialist in ballondecoraties, maar biedt meer decoratiemogelijkheden om een jubileumfeest op te luisteren. Als het jubileumfeest bijvoorbeeld een nieuw begin markeert, dan is het heel leuk om hiervoor een ceremonie met een activatieknop te houden. Of als ter gelegenheid van een jubileum een nieuw gebouw wordt geopend, dan is een doorkniplint een mooie manier om het feestelijke moment extra te accentueren. Zo beschikken we bij Ballondeco over een uitgebreid arsenaal aan middelen voor feestelijke gelegenheden. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en bespreek je wensen!

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier: