Sportevenementen

Het zweet druipt van de gelaten van sporters en toeschouwers. Vele harten gaan sneller kloppen en het gejuich bereikt bijna het kookpunt als de finish in zicht komt. Een en al extase en vreugde als de winnaar van je sportevenement weet dat zijn doelen bereikt zijn. Is dit wat je voor ogen staat? Voor je bedrijfssportdag, je sportwedstrijd of elk ander sportief evenement kunnen wij de feestvreugde nog meer verhogen. Denk bijvoorbeeld eens aan een WK Voetbal, de Marathon van Rotterdam of de Elfstedentocht die toch echt weer eens plaats moet vinden. Sport en feest, dat zijn twee handen op één buik. En wat is een feest nou zonder ballonnen? Wij maken de mooiste ballondecoraties geheel op maat en zorgen ervoor dat je sportieve evenement onvergetelijk wordt.

Mogelijkheden sportevenementen

Het organiseren van een sporttoernooi en een sportevenement aankleden zijn twee verschillende processen die echt niet beide op je schouders hoeven te liggen. Hoogstwaarschijnlijk hoeft niemand je te vertellen hoe je het beste een sportief evenement organiseert waarbij zowel sporters, sponsors en publiek volledig aan hun trekken komen. Geldt dit ook voor een passende aankleding van je evenement? Daar ligt nou net onze expertise. Wij leveren losse ballonnen, maar ook complete ballondecoraties, zoals ballonslingers, ballonpilaren en ballonnenbogen. Ook maken we ballondecoraties geheel op maat, volgens specificaties die we graag met je bespreken. In ons assortiment vind je ballonnen van uiteenlopende groottes, kleuren en vormen. Het bedrukken van ballonnen met je logo, de data van je evenement of de logo’s van je sponsors kun je ook gerust aan ons overlaten. Daar zijn wij nou net kampioen in. Wat dacht je van een ballonnenboog als finish, ballondecoraties bij het erepodium of een ballonnenwedstrijd met bedrukte ballonnen, waar de naam van het winnende team op vermeld is?

Inspiratie sportevenement

Begin je al geïnspireerd te raken? Bezoek dan onze website en bekijk de foto’s van onze projecten eens. Denk nu eens aan je eigen evenement en probeer je voor te stellen hoe wij hier invulling aan kunnen geven. Neem contact met ons op, telefonisch of via een contactformulier, en vraag om een vrijblijvende offerte. Of ga met ons om de tafel zitten zodat we samen tot een maatwerkvoorstel kunnen komen. Je evenement wordt de grote winnaar.

Promotionele acties

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier: