Ballonfiguren

Wil je écht wat bijzonders? Kies dan voor een van onze ballonfiguren!
Lees hieronder welke bijzondere en unieke creaties mogelijk zijn. Heeft u zelf een bijzonder idee?
Laat het ons weten en wij maken het!

Onze ballonspecials worden uitsluitend gemaakt van Cattex ballonnen, deze ballonnen zijn bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik en biologisch afbreekbaar.

Ballonfiguren

Ballonfiguren zijn speciale creaties die volledig naar jouw wens gemaakt kunnen worden. Heb je een nieuw product of een speciale actie dan is een ballonfiguur perfect om de aandacht te trekken. De mogelijkheden met ballonfiguren zijn eindeloos, van het nabouwen van producten tot bijvoorbeeld een bruidspaar. Voor alle gelegenheid kunnen wij een ballonfiguur creëren. Combineer een ballonfiguur met ballonslingers of een ballonnenboog om het feest compleet te maken. Onze ballondecoratie worden uitsluitend gemaakt van Cattex ballonnen, deze ballonnen zijn bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik en biologisch afbreekbaar. Onze ballonfiguren worden volledig naar jouw wensen geproduceerd en geïnstalleerd door onze gediplomeerde decorateurs.

Kleurenkaart downloaden
balllonpilaar

Ballonnenwand

Een ballonnenwand is een muur van ballonnen die bijvoorbeeld als podium decoratie kan worden gebruikt. Wij maken de ballonnenwand geheel naar jouw wens en stijl. Wij kunnen kleurpatronen maken of cijfers erin verwerken en helemaal in de maat van jouw voorkeur. Onze ballondecoraties worden uitsluitend gemaakt van Cattex ballonnen, deze ballonnen zijn bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik en biologisch afbreekbaar. Onze ballonnenwand wordt volledig naar jouw wensen geproduceerd en geïnstalleerd door onze gediplomeerde decorateurs. Combineer een ballonnenwand met een ballonslingers of helium ballonnen.

Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

ballonnen wand
ballonnen wand

Ballonnen pijlen en cijfers

Mega grootte pijlen en cijfers zijn ballonnen gemaakt op een frame. Pijlen en Cijfers zijn perfect voor het trekken van aandacht. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum of een richtingsaanduiding op een kruispunt.
Zo kunnen passanten precies zien waar het feest is. We kunnen de pijlen en cijfers geheel naar wens maken combineer een ballonnen pijl of ballonnen cijfer met bijvoorbeeld wolkjes, ballonnenboog en ballonnenpilaren voor het juiste gewenste effect. Onze ballondecoratie worden uitsluitend gemaakt van Cattex ballonnen, deze ballonnen zijn bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik en biologisch afbreekbaar. Onze ballonpijlen en cijfers worden volledig naar uw wensen geproduceerd en geïnstalleerd door onze gediplomeerde decorateurs.

Ballonnen wolkjes

Wolkjes in een set van 6 of 8. Aan een niet zichtbare draad gespannen langs de weg bijvoorbeeld aan lantaarnpalen. Een leuke manier om mensen als het waren tegemoet te komen. Perfect voor een sportevenement zoals een marathon of voor bijvoorbeeld een winkelopening. Combineer ballonwolkjes met ballonslingers of een pijlen en cijfers om het feest compleet te maken. Onze ballondecoratie worden uitsluitend gemaakt van Cattex ballonnen, deze ballonnen zijn bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik en biologisch afbreekbaar. Onze ballonwolkjes worden volledig naar uw wensen geproduceerd en geïnstalleerd door onze gediplomeerde decorateurs.
Koningsdag slingers

Combineer dit product met:

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!