Bruiloften

Het moet de mooiste dag van je leven worden en misschien gieren de zenuwen al door je keel. Alles moet tot in de puntjes georganiseerd zijn, zodat jij en je partner zich helemaal kunnen concentreren op het ja-woord. Je hebt vast en zeker al een heel dagprogramma voor ogen. Uitnodigingen zijn misschien al verstuurd, jurk, trouwpak en bruidsboeket besteld en nu ben je bezig de laatste puntjes op de i te zetten. Heb je al nagedacht over de aankleding van je feestruimte? Weet je hoeveel werk hierin gaat zitten? Wees verstandig en concentreer je op de plechtigheid en de communicatie met vrienden, familie en andere genodigden. Wij zijn zeer ervaren als het aankomt op een bruiloft aankleden. Wij zorgen ervoor dat onze smaakvolle en in het oog springende ballondecoraties jouw feest naar een hoger niveau tillen.

Ballonnen misstaan op geen enkel feest

Een bruiloft is niet alleen een plechtige gebeurtenis, maar ook een heugelijk feit dat gevierd moet worden. Ballonnen misstaan op geen enkel feest en zeker tijdens een bruiloft kunnen ze de feestvreugde sterk vergroten. Denk bijvoorbeeld aan een ballonnenboog als entree tot je feestruimte, binnen of buiten. Of wat dacht je van subtiele ballonversieringen bij eettafels en podium? Hartvormige ballondecoraties om aan te geven dat liefde vandaag de hoofdrol speelt? Een decoratief patroon van ballonnenwolkjes boven de dansvloer? Een bruiloft met ballonnen brengt iedereen vanaf het eerste moment in de juiste stemming. Creëer met ballonnendecoraties mooie hoekjes en nissen waar je bruidsfotograaf de mooiste foto’s kan nemen en zo kan zorgen voor herinneringen waar je gasten nog jaren over napraten.

Inspiratie

Zou het niet leuk zijn om een ballonnenwedstrijd te organiseren voor de jongste bruiloftsgasten? Wellicht vind je dit een minder goed idee, omdat je gelezen hebt dat ballonnen maar al te vaak in het milieu terechtkomen. Dan is het goed om te weten dat al onze ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn, in korte tijd. Onze ballonlinten lossen op in water en eventuele kaartjes zijn gemaakt van kringlooppapier. Bekijk onze website en laat je inspireren. Ballondecoraties met jullie foto en de datum van je huwelijk? Wij maken ze voor je. Zullen we om de tafel gaan zitten en jullie wensen met onze mogelijkheden afstemmen? Je bruiloft wordt gegarandeerd een inslaand succes.

Helium Ballonnen

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier: