Ballondecoraties voor de feestdagen

Ballondecoraties passen bij alle gelegenheden. Ballonnen zijn een uitstekende optie om een evenement te benadrukken met kleur. Met de verschillende mogelijkheden op het gebied van ontwerpen, texturen en maten krijgt iedere gelegenheid met de speciale feestdagen versieringspeciale aandacht. Of het nu gaat om een klein of groot evenement, met een ballonnen decoratie zet je de decoratieve puntjes op de ‘i’ en tijdens de feestdagen verhoogt het ook nog eens op een originele manier de feestelijke sfeer. Of het nu gaat om een feestdag, een jubileum of andere feestelijke gelegenheid,  met inflatables, vlaggen en/of ballonnen val je op.

Valentijnsdag

​Om de romantische sfeer in het restaurant of de winkel te verhogen bieden wij met pure liefde gemaakte oplossingen. Bijvoorbeeld met de ballon pilaren met de hartvormige ballonnen. Of wat dacht je van onze liefdesboog met rode of roze hartvormige ballonnen? Daarnaast bieden wij de optie om de ballonslingers of organic ornamenten in romantische stijl te combineren met de huisstijl van je bedrijf of organisatie. De hartvormige heliumballonnen kunnen bijvoorbeeld bedrukt worden maar we kunnen ze ook vullen met confetti.

Carnaval

Wat is een feest zonder ballonnen? Dus ook tijdens het carnaval horen de ballonnen er zeker bij. Met een ballonnenwand breng je de hele winkel of horecazaak volledig in de carnaval sfeer maar ook met een ballonslinger met wolkjes of een andere slinger wordt de feestvreugde verhoogd. Ook hier kun je kiezen voor heliumballonnen met of zonder opdruk en met of zonder confetti. Met ballonnen maak je het grootste feest van het zuiden nog feestelijker.​

Koningsdag

​De kleur oranje voert natuurlijk de boventoon met Koningsdag of bij andere belangrijke momenten zoals het EK of de WK Finales. Ballonslingers, slingers met wolkjes of een hele ballonnenwand zorgen dat de zaak het echte oranjegevoel naar boven brengt. Ook hier kun je weer kiezen voor heliumballonnen met of zonder opdruk met of zonder confetti. ​​​​

​Moederdag

Geef iedere moeder dat speciale gevoel met de ballon pilaren met de hartvorm top ballonnen. De ballonnenbogen in een kleur naar keuze kunnen ook extra de aandacht vestigen op leuke acties en aanbiedingen. Ballonslingers, organic ornamenten of de heliumballonnen met of zonder confetti en opdruk verhogen nog eens extra de moederdag sfeer. De folie heliumballon met opdruk kan overal in de winkel geplaatst worden.

Feestdagen

​Halloween

​Halloween is een tijd van griezelen en daar horen natuurlijk ballonnen in een griezelthema bij. Van de ballonnen uit het speciale Halloween assortiment kan natuurlijk ook zo’n leuke ballonpilaar of ballonnenboog gemaakt worden. Hiermee wordt de Halloween feestdagen versiering wel heel speciaal.​

​Sinterklaas

Zo’n ballonnenboog geeft Sinterklaas wel een heel ‘welkom’ gevoel. Zowel Sinterklaas als de kinderen zullen de speciale ballonnenpilaar van Sint en Piet geweldig vinden. Geef het bedrijf of de winkel een feestelijk aangeklede Sinterklaassfeer met deze vrolijke ballonnen, bijvoorbeeld met de slingers met wolkjes.

Kerst

Wanneer je aan Kerstmis denkt, denk je aan lichtjes, kerstbomen, gezelligheid en sfeer. En juist om die sfeer en gezelligheid te verhogen kun je met mooie ballonversieringen de kerst nog specialer maken. De slingers van ballonnen en de organic ornamenten kunnen aan de kleur van de kerstversiering worden aangepast. Met een ballonnenboog kun je de feestelijke start creëren naar een bijzondere kerstsfeer in de winkel. De helium ballonnen en de ballonfiguren geven er nog eens een extra feestelijk kersttintje aan.​

Oud en Nieuw

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat is altijd een feestelijke gebeurtenis. Een ideale periode om de ruimte eens mooi te decoreren. Mooie goudkleurige of parelmoer-kleurige ballonnen doen het altijd goed met oud en nieuw. Een ballonboog, slingers of organic ornamenten trekken gelijk de aandacht en zorgen dat je met een klapper het nieuwe jaar in kan. Ook de heliumballonnen zijn leuk om te gebruiken tijdens de periode van oud en nieuw.

Decoraties met ballonnen trekken altijd de aandacht, zowel voor de horecaonderneming, andere winkels, bedrijven of bij speciale events. Ook op scholen zorgen ballon decoraties altijd voor een feestelijk tintje. Een perfecte decoratie tijdens de feestdagen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier: