Festivals

Staat er een festival op het programma en zoek je nog een leuke aankleding? Overweeg dan eens ballonnen. Ballonnen zijn er in elke kleur en zijn op elke feestelijke gelegenheid gangmakers bij uitstek, of het nu gaat om een kleinschalig festival van een bedrijf of organisatie, om een dorpsfeest of om een groots opgezet stadsfestival. Bij Ballondeco denken we graag met je mee over een feestelijke aankleding op maat, en die gaat bij ons verder dan ballonnen!

Ballondeco Carnaval

Bij Ballondeco kun je terecht voor een professionele feestelijke aankleding van elk evenement voor alle leeftijden. Ballonnen spreken iedereen tot de verbeelding en zijn haast synoniem voor het woordje ‘feestelijk’, dus met slechts enkele in het oog springende elementen met ballonnen ben je al gauw verzekerd van succes. Ballonnen zijn al vanaf een afstand goed te zien, dus met slechts enkele ballondecoraties trek je al snel meer publiek naar je festival. Behalve voor ballonnen kun je bij Ballondeco ook uitstekend terecht voor andere decoraties voor het festivalterrein, zoals vlaggen, banners, afzetpaaltjes, een doorkniplint of confetti streamers.

Festivals aankleden met ballonnen

Op het gebied van ballondecoratie kun je met enkele simpele middelen al snel een echte festivalsfeer creëren. Wat denk je bijvoorbeeld van een ballonboog aan de ingang van het festivalterrein, ballonpilaren als markeerpunten of inflatables om de sfeer extra te verhogen? Of ballonslingers rond het terrein in de kleuren van het festival? Zo creëer je met minimale middelen als ballonnen een maximaal effect en kun je je in de voorbereidingen rond het festival richten op andere belangrijke zaken, zoals muziek, standjes en hapjes en drankjes.

Ballondecoraties en meer feestelijkheden

Bij Ballondeco kun je niet allen terecht voor professionele ballondecoraties, maar ook voor andere elementen om je festival vorm te geven. Is het festival bijvoorbeeld de feestelijke aftrap van een activiteit? Dan is een activatieknop een leuk detail om dat moment extra aandacht te geven. Zo zijn we bij Ballondeco gespecialiseerd in professionele decoraties op maat, voor zowel kleinschalige als groots opgezette festivals. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden of wil je je wensen bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier: