Schoolfeesten en Diplomering

Houdt je school een open dag of nemen de leerlingen van groep 8 afscheid op de laatste dag van het schooljaar? Creëer dan eens een extra feestelijke sfeer met ballonnen! Ballonnen zijn er in alle kleuren van de regenboog en zijn op elke feestelijke gelegenheid sfeermakers bij uitstek. Bij Ballondeco helpen we je graag met een feestelijke aankleding in stijl, want met ballonnen is er meer mogelijk dan je denkt!

Schoolfeesten en Diplomering
Open dag

Diplomering organiseren met ballonnen

Bij Ballondeco kun je terecht voor professionele decoratie van elke gelegenheid met een feestelijk tintje. En bij iedereen spreekt een ballon altijd tot de verbeelding, dus met een aantal opvallende ballonitems in de aankleding ben je met weinig middelen al gauw verzekerd van succes, op het nu gaat om een jubileum van de school voor alle klassen en ouders van de leerlingen of om een open dag een feestelijk karakter te geven of een diplomering te vieren. Bij Ballondeco kun je dan ook terecht voor een uitgebreide keuze aan ballondecoraties, maar ook andere feestelijke decoraties zoals lopers, vlaggen en banners.

School feest aankleden met ballonnen

Bij de organisatie van een schoolfeest komt heel wat kijken. Zo moeten er hapjes en drankjes worden geregeld, misschien moet er muziek worden geregeld of voor een open dag een programma worden samengesteld. Dan is het wel zo prettig als je niet te veel aandacht hoeft te besteden aan een simpele, maar doeltreffende versiering in en rond het schoolgebouw. Bij Ballondeco heb je de keuze uit diverse mogelijkheden op maat. Zo creëren wij een feestelijke entree met een ballonnenboog en vervangen wij ouderwetse slingers door ballonpilaren, een of meer ballonwolken aan het plafond of met een passende ballonslinger in de kleuren van de school. Zo creëren we met minimale middelen een maximaal effect.

Kunststof ballonnenboog

Meer dan ballondecoraties alleen

Behalve voor ballonversieringen kun je bij Ballondeco ook terecht voor andere feestelijke decoraties. Denk hierbij aan een doorkniplint en een rode loper voor als er een nieuwe vleugel wordt geopend, een activatieknop om een activiteitendag op school feestelijk af te trappen of beachvlaggen en andere special effects als inflatables voor een feestelijke aankleding van elk evenement op school. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat!

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier: