Verjaardagen

Is er binnenkort iemand jarig? Er is geen verjaardag die wordt gevierd zonder ballonnen, dus dat is een heel goed excuus om eens extra feestelijk uit te pakken als iemand qua leeftijd een mijlpaal bereikt: 50 jaar, 60 jaar of misschien zelf 100 jaar. Een verjaardag zonder ballonnen is niet compleet, vinden wij bij Ballondeco. Daarom denken we graag met je mee als je eens extra wilt uitpakken bij de feestelijke aankleding van een bijzonder verjaardagsfeest.

organic ballonnen decoratie

Bij Ballondeco kun je terecht voor professionele decoratie van elke feestelijke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsjubileum of een huwelijksfeest. Bij dergelijke feestelijke gelegenheden zijn ballonnen echte gangmakers, die door hun vele kleuren elk verjaardagsfeest tot een succes maken. Maar we hebben meer in huis dan alleen ballonnen in alle kleuren van de regenboog. Denk aan een loper waar de jarige overheen mag, vlaggen en banners met vrolijke verjaardagswensen.

Verjaardag aankleden met ballonnen

Zonder ballonnen is een verjaardag niet compleet, dus bieden we bij Ballondeco diverse mogelijkheden om een verjaardag extra feestelijk aan te kleden met deze typische ‘feestbeesten’. Wat te denken van bijvoorbeeld een mooie ballonboog voor het huis van de jarige? Of complete ballonslingers in de favoriete kleuren van de jarige? Er leuk zijn ook heliumballonnen: doordat helium lichter is dan zuurstof, blijven deze ballonnen tegen het plafond hangen. Zo is het mogelijk om iemand net zoveel ballonnen te geven als het aantal jaar dat hij deze dag oud wordt. En of het nu 50, 60 of 100 jaar is: zo oud word je maar één keer.

Verjaardagsballonnen en meer

Bij Ballondeco kun je terecht voor een uitgebreid aanbod op het gebied van ballonnen voor elke gelegenheid. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid arsenaal om de feestvreugde mee te verhogen, zoals beachvlaggen, tafeldecoraties en confetti streamers. Zo creëer je met eenvoudige middelen een onvergetelijke verjaardag, voor zowel de jarige als de gasten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Ballondeco? Neem dan contact met ons op voor een advies of maat, of het nu gaat om een enkele ballonboog of om een uitgebreid ballonnensaluut.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer inspiratie? Kijk hier: