5 tips! Versier je nieuwjaarsborrel met ballonnen

Deel dit artikel

De nieuwjaarsborrels staan weer voor de deur. Maar hoe pak je nou de decoratie aan? Je wilt graag eens wat creatievers dan steeds weer de standaard aankleding. Je gaat dit jaar voor het ‘WAUW’ effect. Wij geven 5 tips voor een echt innovatieve nieuwjaarsreceptie decoratie met ballonen.

Tip 1: Organic Ballonnenboog

Ontvang je collega’s met een spectaculaire Organic Ballonnenboog. Deze ballonnen bogen zijn altijd uniek! Deze bogen worden helemaal gepersonaliseerd in kleur en vorm wat volledig aansluit aan de huisstijl of thema van de avond. Bij binnenkomt zijn alle gasten al in een feeststemming met dit onvergetelijk ontvangst.

Ballonnenboog

Tip 2: Helium ballon trosjes als tafeldecoratie

Een ballonnenboeket als tafelaankleding geeft de ruimte meteen een feestelijke invulling. Kies uit verschillende aantallen ballonnen dat precies bij de ruimte past. Combineer latex ballonnen met folie ballonnen voor een super kleurrijke extraordinaire blikvanger.

Tip 3: Ballonpilaren

Ballonpilaren bij aankomst of als extra aankleding binnen. Door pilaren in feestelijke kleuren neer te zetten is het onmiskenbaar feest! Laat de grote topballonnen bedrukken met een leuke welkom tekst of een logo. Personaliseer je nieuwjaarsborrel op een uniek manier!

ballonpilaar

Tip 4: Reuze Helium ballonnen

Met reuze helium ballonnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies uit vele verschillende kleuren of kies voor een transparante confetti ballon. Om het feest helemaal compleet te maken personaliseer je de ballonnen met een opdruk! Dit kan het logo zijn of een leuke tekst. Combineer de reuze ballonnen met een mooie satijnen lint voor een extra luxe uitstraling.

Tip 5: Maxi Cijfers en letter

Schrijf met grote letters een leuke nieuwjaars groet. Of maak 2020 met grote maxi cijfers in goud of zilver. Vul ze bijvoorbeeld met lucht en plak ze aan een muur. Of vul ze met Helium voor een extra bijzonder effect, zo zweven de cijfers of letters in de ruimte!