Zo speel je in op de versoepelingen als winkel

Deel dit artikel

Tijdens de laatste persconferentie van 15 februari 2022 zijn er nieuwe versoepelingen aangekondigd. Eindelijk! Daar zijn we maar al te blij mee! Maar wat voor gevolgen heeft dit voor Retail organisaties en hoe speel je hier op in?

Vanaf 18 februari zijn er versoepelingen in horeca, theaters en bioscopen. Een week later wordt er afscheid genomen van de anderhalve meter afstand. Dit betekend dat we terug gaan naar het ‘oude’ normaal!

Zorg voor meer bezoekers in je winkel

Omdat er straks weer meer mogelijk is, wil je daar natuurlijk optimaal gebruik van maken. Het is straks niet meer nodig om rekening te houden met het aantal bezoekers in je winkel. Daarom wil jij natuurlijk ervoor zorgen dat je genoeg klanten in je winkel krijgt, zeker omdat de anderhalve meter afstand regel komt te vervallen.

Dit doe bijvoorbeeld door je etalage opvallend te maken, bijvoorbeeld door een bepaald thema aan te houden. Maar ook door buiten decoratieve producten toe te voegen. Ballondeco helpt je hier graag bij. Ons team zorgt ervoor dat jouw winkel(s) in de spotlights staan. Bijvoorbeeld door een entree te maken voor je winkel, met première palen, entree loper en ballonnenboog. Deze maken we volledig in de kleuren van jouw winkel(s).

Ballondeco laat jouw winkel opvallen, zodat jij optimaal kan profiteren van de versoepelingen. Neem direct contact met ons op voor advies.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!