De meest feestelijke versieringen voor Koningsdag!

Deel dit artikel

Koningsdag is sinds 2014 een nationale feestdag in Nederland. Bijna iedereen heeft vrij en het feest kan beginnen! In ons kikkerland wordt Koningsdag gevierd met vrijmarkten, festivals, koningsspelen veel feesten en traditionele oranje versieringen. Het festijn valt in de lente, vaak is het dan ook prachtig weer. Ideaal dus om heerlijk buiten te zijn en te feesten! Vooral ballon versieringen weet je zeker dat het een succes wordt!

Kom alvast in de Koningsdag sfeer met oranje versieringen

Bij koningsdag horen natuurlijk de kleuren oranje, maar ook rood, wit en blauw. Bij evenementen tijdens koningsdag zijn deze kleuren onmisbaar. Maar hoe kleed je dat mooi aan? Wat vlaggetjes buiten hangen doet iedereen, dat is te simpel. Een ballondecoratie is daarentegen een échte eye catcher, waarmee iedereen meteen in de feeststemming komt! Heet je gasten bijvoorbeeld welkom met een oranje entree! Bijvoorbeeld met een ballonnenboog, ballonpilaren, oranje loper, première palen of ballonfiguren.

Koningsspelen versieringen

Elk jaar worden er koningsspelen georganiseerd. Bijna alle basisscholen in Nederland doen hier aan mee. De Koningsspelen vinden altijd plaats op de laatste vrijdag voor koningsdag. Schrijf jouw school direct in voor de nationale koningsspelen.

Tijdens een evenement zoals Koningsspelen is het plezier en een gezellige sfeer het meest belangrijk. Er zijn een aantal manieren om dit te bereiken, bijvoorbeeld door muziek af te spelen, maar ook door oranje versieringen bij de entree en op het gehele terrein. Neem direct contact met ons op voor decoratie advies voor jouw koningsspelen!

Decoratie voor koningsfeesten

Nederlanders houden wel van een feestje, bijvoorbeeld een festival of een feest in de kroeg. Dat is zeker terug te zien in de kroeg en in stadcentra. Wanneer je dit evenement organiseert, is de sfeer en gezelligheid natuurlijk van groot belang. Een professionele decoratie in Nederlandse kleuren kan daar zeker bij helpen! Versieringen zoals een ballonslinger, ballonnenboog, ballonpilaar, oranje loper en première palen zijn een uitstekende keus om een fantastische sfeer te creëren tijdens de koningsfeesten. Ballondeco heeft al ruim 20 jaar ervaring in het decoreren van Koningsfeesten. Daardoor kunnen wij jou uitstekend van dienst zijn! Neem direct contact op.

Decoratie voor retail winkels

In het voorjaar zijn er veel vrije dagen. Denk dus aan Koningsdag, maar ook Pasen, Pinksteren en Hemelvaart. Tijdens deze vrije dagen gaan veel consumenten shoppen bij onder andere meubelwinkels, elektronica, kleding, huis & tuin en vele andere branches. Daardoor is het belangrijk dat je als winkel opvalt tussen in de straat. Met een decoratie van Ballondeco zorg je dat meer mensen je winkel binnen lopen. Hierdoor haal je het maximale uit deze vrije dagen!  Wij weten hoe jouw winkel indruk maakt en mensen overtuigd om naar binnen te lopen en een aankoop te doen. Neem direct contact op met ons ervaren team.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!