Wat een opluchting voor de horeca ondernemers

Deel dit artikel

Het oude normaal lonkt: vanaf 25 februari wil het kabinet de 1,5 meter helemaal loslaten. Ook krijgen horeca, cultuur en alle andere plekken waar het coronatoegangsbewijs geldt veel meer ruimte. Meer mensen zijn daar welkom, zonder afstandsregel. De sluitingstijd gaat naar 01.00 uur. (het Parool)

De horeca mag weer open, maar roosters komen niet rond: 150.000 mensen vertrokken. (de Gelderlander)

De horeca mag vandaag de deuren weer openen. Goed nieuws voor velen, want we kunnen eindelijk weer de kroeg in en uit eten. Maar er zijn ook restaurants die het niet hebben gered. “Ik ben er kapot van.” (RTL Nieuws)

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van nieuwsberichten welke de laatste dagen te lezen waren, zou het dan echt, mag de horeca weer terug naar het “oude normaal”?
Hebben we genoeg voorraad? is er genoeg personeel? is het kassa systeem op orde?
Er zijn zoveel onderdelen waar je aan moet denken als je weer open mag.

Niet getreurd, jij bent de horecatijger, de nachtbraker, de gastheer die leeft voor zijn vak! Als doorgewinterde kastelein weet jij als geen ander hoe je te werk moet gaan.

Eindelijk is het dan zover

Dinsdagavond 15 februari 2022, 19.00 uur, persconferentie nummer 113…
WE GAAN SPRINGEN, Yes, we mogen langer open! Dat is natuurlijk al heel wat, maar wacht eens even, mijn kroeg bevindt zich onder de rivieren!
Sluit je ogen en droom even met me mee: Gele, Groene en Rode ballonnen, feestelijke slingers ( brandvertragend natuurlijk ) schlagermuziek, oud Hollandse Carnavals muziek, het bier wat rijkelijk stroomt. Yes! HET IS FEBRUARI 2022 EN WE GAAN LOS!
Ik ga NU nog een WhatsApp bericht sturen naar mijn vrienden van Ballondeco (06-20 678 000) zij gaan mij helpen om er een feest van te maken dan kan ik even bijslapen!

Nu even doorpakken

Uitrusten, terecht, Carnaval zit erop, maar niet voor lang. De zon gaat schijnen, het wordt langer licht. Mijn terras gaat OPEN! De vaste klanten en personeelsverenigingen komen weer een borrel doen. Ik doe iets speciaals voor ze, een groots welkom, zo’n stoere ballonenboog kan ikzelf nooit maken, geen tijd voor. Even Ballondeco bellen!

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!