3 tips om een evenement te organiseren na een lockdown

Deel dit artikel

Het lijkt erop dat er ingehaald gaat worden. Maar ben jij er klaar voor?
Heb jij ook een evenementen welke wederom verzet was afgelopen jaar omdat je liever een écht feest geeft zonder concessies? En nu lijkt het er wel op dat dit mogelijk is.

Wie ga ik wel of niet uitnodigen? Dat is een vraag welke straks niet gesteld hoeft te worden! Althans niet vanwege de coronaregels. Er lijken weer dingen te mogen. En nu kan dan eindelijk dat éne feestje toch eindelijk door te gaan.

Of het nu gaat over de uitgestelde bruiloft of als het huwelijksjubileum feest nu werkelijkheid mag worden.

Hoe kies je een nieuwe datum voor een feest?

Kies de juiste nieuwe datum, wil je zo veel mogelijk genodigde ook aanwezig zijn op je feest. Ga dan voor een juiste dag, wil je het graag in het weekend vieren of juist door de weeks? Wil je het liefst je evenement in je favoriete restaurant vieren, dan zit je vaak met een dag dat ze gesloten zijn, zoals maandag of dinsdag. Of wil je juist in het weekend? Kijk dan naar speciale evenement locaties. Vaker heb je te maken met periodes dat het extra druk is, niet alleen zijn de locaties ook duurder, maar je ziet dat er dan ook meer mensen beschikbaar zijn te komen. Kies geen dat in vakantieperiodes of feestdagen. De kans dat je gasten dan niet kunnen is hierdoor groter, ook zie je dat sommige locaties en leveranciers niet open zijn of kunnen leveren.

Hoe kies je een feestlocatie?

Een feestlocatie kiezen is erg belangrijk, dit feest alles te maken met welke uitstalling jouw gelegenheid krijgt. Maar het is minstens zo belangrijk, hoeveel gasten nodig je uit? En gaat dat lukken op de locatie die je kiest? Het is in ieder geval erg belangrijk om hiermee rekening te houden.

Daarnaast is de plaats van het feest belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een plek die centraal ligt, zodat niet al je gasten ver moeten reizen. Mocht dit geen oplossing zijn, dan is het altijd mogelijk om bijvoorbeeld een partybus te regelen, zodat je gasten zich niet druk hoeven te maken om het vervoer.

Zorg voor een sfeervolle locatie

Wanneer je de datum, tijd en plek gekozen hebt, is het belangrijk om alle aangelegenheden te regelen op het feest. Denk bijvoorbeeld aan de hapjes, drankjes, eventuele activiteiten en feestdecoratie. Hier komt natuurlijk veel bij kijken, vaak moet je veel verschillende contacten leggen om alles te regelen. Het liefst ben je dan ook zo min mogelijk tijd kwijt met het regelen van alles.

Ballondeco helpt je graag met het decoreren van je evenement of feest. Ballondeco levert ballondecoraties, zoals ballonnenbogenballonpilarenballonslingers of helium trosjes voor op tafel. Maar daarnaast hebben we ook alles om bijvoorbeeld een mooie entree te maken met een (rode) loperpremière palen en eventueel special effects.

Neem contact met ons op en geeft ons eventueel de ideeën die je hebt over het decoreren van je feest of event. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat jouw feest of event fantastisch gedecoreerd wordt en jij zo min mogelijk hoeft te regelen.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!