Deel dit artikel

Communicatie ten top tijdens GLOW 2020

Met trots rijd ik op 12 november door Eindhoven. Voor het stoplicht sta ik stil. De mensen naast mij kijken omhoog naar een dansende rode reuzenballon. Ze genieten van de magie van het product waar wij Ballondeco zo in geloven!

Woon je in Eindhoven dan heb je ze gezien!

Iedereen die je kent heeft de GLOW ballonnen in het centrum van Eindhoven gezien tijdens GLOW 2020. De mooie rode kleur in contrast met de omgeving en het bewegende aspect zorgen ervoor dat je niet om de ballon heen kunt.

Als je niet fysiek in Eindhoven hebt bezocht, kon je nog steeds niet om de ballonnen heen.  De ballonnen verschenen massaal met foto’s en filmpjes op Social Media. Je kon er hoe dan ook niet omheen.

Precies dat is het effect van ballonnen. De mooie rode kleur in contrast met de omgeving en het bewegende aspect, zorgen ervoor dat je niet om de ballon heen kunt. Je moet even kijken!

  • Ballonnen zorgen voor zichtbaarheid

Wat voelde of dacht jij toen je de ballon zag?

Kreeg je een positief gevoel? Niet zo heel vreemd.

Het gebruik van ballonnen bij feestelijke gebeurtenissen als o.a. verjaardagen, bruiloften, jubileums en openingen heeft een zeer lange geschiedenis. Hierdoor associëren je hersenen bij het zien ervan direct naar feest en vrolijkheid.

Ballonnen roepen automatisch positieve gevoelens op. Ballonnen maken mensen blij!

  • Ballonnen creëren emoties!

Waarom zie ik ballonnen?

Wilde jij weten waarom de ballonnen er voor GLOW hingen? Wilde je weten wat het wilde zeggen?

Wij worden automatisch nieuwsgierig naar wat er gaande is als we ballonnen zien hangen. Er is ergens een positieve happening. Wie wil daar nou geen deel van zijn?!

De boodschap vanuit GLOW 2020. Op afstand door Corona verbonden. Connecting de dots. Weergegeven door 1.000 prachtige rode reuzen ballonnen. Way to communicate!

  • Ballonnen roepen nieuwsgierigheid op en versterken onze communicatie

A way to communicate

Moet je nagaan wat dit alles voor een organisatie kan betekenen?

Met slechts duizend ballonnen kortom beperkte kosten, creëerde de ballon kunstenaar een enorme impact en een grootste communicatie.  Simpel doch ontzettend opvallend en uniek!

Dit laat maar weer zien hoe makkelijk en uniek ook jij impact kunt maken met ballonnen. Wil je dus iets zeggen?

Connect de dots in dit artikel!

ZEG HET MET BALLONNEN!

Neem contact met ons op en wij verrassen je met de mogelijkheden.

info@ballondeco.nl
040-2342380