Ondernemer je wordt gewaardeerd!

Deel dit artikel

Je levert op dit moment uitzonderlijke prestaties en dit onder grote druk, want je moet extra hard werken om je organisatie te kunnen handhaven of zelfs te redden.
Nieuwe wegen zoeken om omzetten te genereren of producten te bemachtigen. Extra uitzoekwerk en administratie verrichten voor alle regelingen die de overheid je heeft toegezegd, maar zeker nog niet zomaar binnen is. En je werkt door, ondanks alle veiligheidsrisico’s. Gewoon omdat het moet? Nee, omdat jij dit doet!
En terwijl je zelf risico loopt en onder druk staat, doe jij dagelijks je best voor jouw medewerkers. Je probeert gezondheidsrisico’s voor eenieder zoveel mogelijk te beperken en probeert de druk op hen zoveel mogelijk te beperken.
Dit is niet niks. Dit is meer dan gewoon ondernemen.

Keep up the good work!
Well done!

Waardeer je medewerkers

Niet omdat het moet, maar omdat jij het doet!

Wij begrijpen allemaal dat het onder deze omstandigheden juist belangrijk is dat je jezelf als medewerker gewaardeerd blijft voelen.
Maar staan we hier als managers door de drukte zelf nog wel voldoende bij stil? Wellicht niet en dat is niet zo gek ook, want in deze vreemde Corona tijden moet je als manager al zoveel doen om de basis te managen.
Een klein gebaar is echter snel gemaakt. Wij willen jullie ondersteunen om dit gebaar te maken met de waardeerballon. Hiermee kun je gemakkelijk aan je medewerkers uitten dat zij gezien en gewaardeerd worden, zodat zij hun extra tandje voor jou blijven bijzetten.
Bestel jouw waardeerballonnen gemakkelijk en snel. Mail naar info@ballondeco.nl
We are in this together!

Keep up the good work & good luck to all