Het is Carnaval!

Deel dit artikel

En dat betekent werk aan de winkel bij Ballondeco. Afgelopen weken hebben wij de klok rond gewerkt om Eindhoven wederom om te toveren tot Lampegat! Vooral de kleuren oranje en blauw zal je komende dagen heel veel zien! We hebben ruim ánderhalve KILOMETER aan ballonnen geproduceerd én opgehangen in en rondom Eindhoven. Dit doen wij al bijna 20 jaar, dus je kan ons gerust ervaren versierders noemen! Maar hoe we dat doen? Lees je in dit blog.

Het knopen gaat met de hand!

We beginnen zoals elk jaar met het produceren van alle ballondecoraties. Dit gebeurt met uiterste precisie zodat de decoratie er tiptop uitziet. Het is belangrijk dat alle ballonnen dezelfde grootte hebben en dat de patronen kloppen. We hebben een professioneel en gediplomeerd decoratieteam die alle ballonnen opblazen met speciale ballonnen pompen. En het knopen? Dát gaat gewoon met de hand! Gelukkig hoeft dit allemaal niet op de dag zelf gedaan te worden. Wij hebben namelijk een speciaal omgebouwde productieruimte, waardoor de ballonnen hun kwaliteit behouden. Op deze manier kunnen wij ons optimaal voorbereiden op de carnavalsdagen!
Bij het uitleveren en het installeren van de decoratie moeten we samenwerken met alle verschillende leveranciers van licht, geluid en horeca. Op zo’n moment komt alles samen en wordt een kale ruimte ineens de ideale plek voor het feest van de zotte!
Met verschillende decoratieteams rijden wij naar bars, restaurants, feesttenten en hotels om elke feestlocatie in carnavalssferen te brengen.

Uitgehost?

Maar daar houdt het voor ons niet op. Nu begint het feestvieren! Maar wat gebeurd er nu met al die decoraties als we allemaal uitgehost zijn? Nou dat komen wij ook weer afbouwen. Zo houden we Eindhoven de mooie schone stad die het is en hoort te zijn. Maar voor dat het zover is gaan wij ook eerst een welverdiend feestje vieren. Wij kijken ernaar uit om ook dit jaar duizenden feestvierders te zien genieten van carnaval in Eindhoven en wat wij hieraan mochten bijdragen. Vorig jaar heeft Eindhovens dagblad al een stukje geschreven over onze werkzaamheden: lees hier carnaval 2019 terug.

SALAAI