Het ondernemersvirus is sterker dan Corona!

Deel dit artikel

Een situatie als nooit tevoren voor ons allen. Van: “wat een overdreven nieuws allemaal” naar het vervallen van allerlei opdrachten en je gehele onderneming op zijn kop.
Alles is anders, maar we gaan door!
Er gebeurt zoveel tegelijkertijd. We moeten balanceren tussen het bedrijf, de economie draaiende houden en het volgen van de Corona regels & belemmeringen. Daarbij worden we nu continu voor lastige keuzes gesteld.
Hoe gaan we als bedrijf draaiende blijven? Waar liggen de kansen? Wat hebben we nodig?
Wat zegt de regering en hoe speel ik daarop in? Wie blijft op kantoor wie kan er gemist worden? Hoe ga ik om met productie? Wat gaat er nog gebeuren, want dit is pas het begin.

Er is veel onzekerheid.

Maar wacht eens even, is dat niet net waar wij ondernemers goed in zijn!?
Wij kunnen snel schakelen en werken naar een oplossing toe. Wij hebben en houden graag de leiding en zetten nieuwe plannen uit. Dat geeft ons juist energie en brengt ons persoonlijke groei.
We mogen trots zijn op onszelf als ondernemer. Op onze discipline en mentaliteit! Kijk om je heen in deze waan van onzekerheid, naar alle mooie oplossingen die ontstaan. Oplossingen die bruikbaar zijn voor heel het land. En dat ook nog eens in zo’n korte tijd!
Van de klant komt naar ons, naar wij verzenden en brengen bij u thuis. Van meetings en cursussen op locatie naar online bijeenkomsten vanuit thuis.

Ga jij overleven of ondernemen?

Alle oplossingen van de afgelopen weken zijn gebaseerd op onze verbondenheid als mensen. Gebaseerd op het bewustzijn dat we elkaar nodig blijven hebben. Hier zouden we compleet op moeten leunen en varen. Zouden inderdaad! De eerste reactie die we allen als mensen echter hebben in een situatie als deze is ‘overleven’.

We zijn geneigd nu van daaruit te handelen. Er moet namelijk wel brood op de plank komen en we zijn verantwoordelijk voor onze medewerkers.
Maar wat als we heel even stil staan bij het feit dat ondanks deze rare situatie, jouw bedrijf niet voor niets bestaat!? Wat als we even stoppen met overleven en niet meer bezig met dingen waarmee we niet mee bezig willen zijn. Je, jezelf gaat richten op hoe jouw kracht in de huidige situatie het beste tot zijn recht komt.
Kortom; wat nou als we gaan doen waar we goed in zijn? Ondernemen in plaats van overleven!

Jouw kracht is waar je bedrijf op vaart en wat is dit eigenlijk leuk, opnieuw bestaansrecht ontdekken in datgene waarin jij gelooft. Is dit niet waarom we het doen? Is dit niet waarom we s ’ochtends opstaan?Als je wilt brengt deze onzekere situatie het beste in jou als mens naar boven. Nu kun JIJ het onderscheid maken. Diegenen met de echte ondernemers mindset, discipline en energie gaan zich onderscheiden. Diegenen gaan deze situatie benutten.
Ben je in overlevingsmodus of pak je jouw kans?

We support you!

Onze corebusiness is het ondersteunen van mensen in het overbrengen van hun boodschap en het brengen van vrolijkheid! Iets dat we in deze tijd beiden hard nodig hebben.
Iedereen zit in hetzelfde schuitje dus laten we samen oplossingen delen die anderen ook kunnen dienen. Denk samen na en gebruik elkanders genialiteit.

Sla de handen met ons in een,

want we komen er samen doorheen.

‘Ons’ ondernemersvirus is veel sterker dan corona.