Ballondeco versiert ruim 12 jaar De Marathon Eindhoven

Deel dit artikel

Al ruim 12 jaar versieren wij Eindhoven tijdens de Marathon zo ook dit jaar! 
Je mag ons gerust ervaren sfeermakers noemen! Dit jaar liepen er 200 duizend bezoekers door de stad en dan is het extra belangrijk om als sponsor op te vallen!

Ballon slingers

Wij denken mee en kleden (delen van) de route aan helemaal zoals de sponsor dat in gedachten heeft. Eindhoven kent geen geheimen meer voor ons, zo kunnen wij óveral in de stad sfeer creëren!

Voor al uw evenement decoratie

De Marathon is een van de vele evenementen die wij aankleden, en bij deze grote evenementen komt veel kijken. Wij zijn dé specialist om van a tot z promotionele versieringen op te bouwen voor grote evenementen, en niet alleen met ballonnen! Wij nemen alles uit handen en kunnen vlaggen en specials helemaal op maat maken voor de sponsoren!

Beeld van de finish van Marathon Eindhoven. © Marathon Eindhoven/Luka de Kruijf

Respect voor de omgeving

Naast het versieren is het ook erg belangrijk dat na de Marathon ook alles weer netjes wordt achtergelaten. Wij ruimen dan ook altijd al onze decoraties weer op om onze stad zo schoon mogelijk te houden. Wat veel mensen niet weten is dat het materiaal dat wij gebruiken biologisch afbreekbaar is, zowel de ballonnen als het touw! Zo houden wij rekening met het milieu!