Ballondeco is aanwezig op de grootste speelgoedbeurs ter wereld!

Als promoting partner voor vele grote retail klanten presenteren wij ons als internationale speler.
Ieder jaar komen in Nürnberg bekende merken, originele start-ups, inkopers van grote ketens, onafhankelijke dealers en talrijke media vertegenwoordigers naar de Spielwarenmesse®.
Met 2.886 exposanten is werkelijk alles wat met speelgoed te maken heeft vertegenwoordigd en worden nieuwe producten en trends gepresenteerd. 1 miljoen producten zijn te zien en te ervaren op de speelgoedbeurs waarvan 120.000 noviteiten. Op deze beurs van wereldformaat worden nieuwe connecties gemaakt, nieuwe samenwerkingen gevormd en worden innovatieve ideeën concreet. Dit alles is beslissend voor de markt van morgen.

Wij van Ballondeco zijn erbij!

We kijken ernaar uit om geïnspireerd te worden en nieuwe ontwikkelingen en trends naar onze klanten te kunnen brengen. Door ons netwerk te vergroten en meer in contact te staan wat er gebeurd in onze branche gaan wij onze impact vergroten en meer kleur te brengen in de wereld. We hopen in contact te komen met nieuwe mooie merken en producenten die ons assortiment nòg completer en relevanter gaan maken.
De beurs is verdeeld in verschillende productgroepen. Zoals lifestyle producten, speelgoed van natuurlijk materiaal zoals hout, electronisch speelgoed, poppen en knuffels, schoolartikelen en creatief design, modelbouw, games en educatieve programma’s, baby producten, technisch speelgoed, sport en actie speelgoed en als laatste feestartikelen waar wij ons zullen vertegenwoordigen.

Elke dag werken wij eraan als Ballondeco om de wereld een stuk kleurrijker te maken en zijn constant in beweging zodat iedereen weet waar Ballondeco voor staat. Door aanwezig te zijn op de Spielwarenmesse® 2020 nemen wij extra stappen om de services van Ballondeco beschikbaar te maken voor een groter publiek en in contact te komen met nieuwe producten zodat wij onze klanten met nòg meer creatieve ideeën kunnen bedienen.

Bezoek onze stand!
Hall 8, C-10