Lees meer over onze samenwerking en feestdecoraties bij het Summa College.

Slimme feestelijke opening schooljaar 2021

Leerkrachten en schooldirectie opgelet

De vakantie zit erop en met een dubbel gevoel gaat het nieuwe schooljaar beginnen. De  afgelopen tijd is er wederom allerlei nieuws over de corona besmettingen gekomen. Laten we er toch voor zorgen dat de opening van het schooljaar 2021 ook dit nieuwe schooljaar een feest is!

Denk alleen al aan alle nieuwe kinderen die een nieuwe levensfase ingaan en je van harte wilt verwelkomen op school, maar ook alle kinderen die weer terug en blij om bij hun vrienden te zijn. En natuurlijk niet te vergeten die zo belangrijke leerkrachten. Dus laten we het vieren dat we weer samen mogen zijn.

Wij hebben leuke ideeën voor je op een rij gezet om het nieuwe schooljaar feestelijk te beginnen en daarbij op een leuke manier de corona regels over te brengen.

Slimme feestballonnen

Hoe feestelijk is een heel plafond vol met ballonnen! Niets is zo makkelijk en groots in feest als een plafond vol met heliumballonnen. Je kunt de aula of je klas ermee vullen en het is helemaal feestelijk aangekleed. Wil je het buiten vieren is een reuzetros met helium ballonnen natuurlijk ook erg leuk.

Na afloop kun je de ballonnen mee naar huis geven en hieraan een leuke boodschap en/of de coronaregels meegeven. Kleine tip is je plafond hoog? Gewoon een heel lang touw eraan verbinden.

Voorbeeld boodschap ten aanzien van de corona regels voor aan je ballonnen.

Welke ballonnen wil jij? klik en laat het ons weten.

Feestelijke slimme vloerstickers

Vloerstickers kunnen helpen om de kinderen/scholieren op een leuke speelse manier boodschappen over te brengen.

Momenteel is er weer veel in het nieuws rondom de oplopende corona. Het is erg moeilijk om hier gedisciplineerd naar te blijven handelen en ook de kinderen te betrekken bij het vasthouden van de regels. Daarnaast is alles wat er aan regels wordt vermeld alleen maar negatief! Je mag dit niet, dat niet, zus niet zo niet.

We hebben dan ook een manier gezocht voor scholen en kinderdagverblijven om de kinderen op een leuke manier opnieuw te motiveren en op een positieve manier over te brengen wat er WEL nodig is rondom Corona.

Je kunt er echter ook welkomstboodschappen op zetten, de gedragsregels op school. Zo wordt de boodschap makkelijk en op een leuke manier duidelijk voor iedereen op school!

Fotocredit: MercadoLibre

Back to school ballonnenboog

Wat is er nou gezelliger dan binnenkomen over een loper en onder een ware poort van ballonnen doorlopen? De boog kan gemaakt worden in de kleuren van de school, met logo en ook erg leuk er kan een back to school ballon in worden vastgemaakt.

Hoe ziet jouw ballonnenboog eruit?  Klik en laat het ons weten 

Plaats op de deur van de ingangen waar je een boog plaatst de belangrijkste regels van de school, zodat deze duidelijk zichtbaar zijn en zeker gezien worden. Heb je de hulp poster met voorzorgsmaatregelen van de overheid al gezien? klik hier om ze te bekijken

Waterballon spellen voor introductieweek & openingsspelen basisschool

Bij een opening van het nieuwe schooljaar worden vaak spelletjes gedaan bij een introductieweek of openingsspelen op de bassisschool. Wil je eens een keer wat anders doen? Lees dan eens deze blog over waterballonnen.

Wil jij ook ballonnen plezier voor de kinderen/scholieren?
neem contact met ons op