fbpx

Unieke onthulling decoratie

Deel dit artikel

Geef jouw moment de aandacht die het verdient.

Bijzondere momenten verdienen een viering. Een onthulling is zo’n moment. Het is de viering van een moment waar veelal lang naar is toegewerkt. Het draait om het brengen van aandacht naar een bijzonder moment dat wordt onthouden. Welke onthulling herinner jij je nog?

Trending onthulling momenten 


Bijzondere prestaties Nieuwe apparatuur Milestones als 1000ste klant, product
Lancering project Nieuw product of productlijn Nieuwe werkwijze
Presentatie idee, strategie of plan Nieuw pand of kantoor Nieuwe directeur
Brand activation Rebranding Nieuwe huisstijl

Vijf unieke onthulling decoraties voor jouw moment!

In deze blog vind je ideeën om jouw moment van onthulling uniek te maken, zodat jouw moment de aandacht krijgt die het verdient. Het uniek aankleden van een onthulling brengt aandacht naar datgene dat jij wilt delen. Intern zal de verhulling aandacht trekken van de omgeving. En wat dacht je van social media exposure. Deel deze mooie gebeurtenis op de socials en het zal zeker in het oog springen en worden herinnerd.

Welke onthullingsdecoratie kies jij?

1. Ballonbox onthulling

Met behulp van een box, net of andere passende constructie verhul je het momentum onder een zee van ballonnen. Het ziet er enorm kleurrijk uit en wekt nieuwsgierigheid op van eenieder die zal passeren.

De ballonnen kunnen gevuld worden met helium als ook met lucht.

Lucht gevuld: Bij openen van de constructie verspreiden alle ballonnen zich over de ruimte. Een kleurrijk en feestelijk geheel dat in geheel eigen huisstijl kleuren kan worden uitgevoerd.

Helium gevuld: Verbind een kaart aan de heliumballonnen met de beschrijving van bv het nieuwe bedrijfsplan, idee of lancering. Een unieke manier van overbrengen die iedere betrokkenen zal bijblijven.

Hoog plafond? Niet getreurd dan maken we de linten gewoon een heel stuk langer!

2. Reuzeballon(-en) onthulling

Trending op dit moment is een verhulling van een boodschap in reuzeballonnen. Middels het symbolisch kapot prikken van de reuzeballon(-en) wordt het momentum onthuld en kan door een betrokkene, bv directie, worden gepresenteerd aan het publiek.  Zo breng je op een ludieke manier jouw nieuwe werkwijze, plan van aanpak of wat dan ook over de bühne.

3. Ballonnenzee onthulling

Het betreden van een nieuw pand  of nieuw kantoor door een zee van ballonnen in huisstijl.  Het is een prachtig kleurrijk geheel, geeft aandacht aan het momentum en tovert eenieder een lach op het gezicht. Met een zee van ballonnen is er aandacht en tijd voor jouw bijzondere momentum.

4. Ballonnenwand

Verhul je moment achter een ballonnenwand. De wand kan enkel zijn  of tweedelig, zodat er een gang ontstaat. Met deze wand zorg je gegarandeerd voor de gewenste nieuwsgierigheid van alle passanten. Daarnaast is een ballonwand in jouw bedrijfskleuren ook nog eens prachtig om te zien.

5. Valdoek

Verhul je moment met een valdoek. De meest klassieke manier voor onthulling en nog steeds bijzonder mooi om toe te passen, maar let op. Jij als aandachtige lezer kunt er nu een unicum van maken! Wij maken een custom made valdoek voor jou. Compleet in eigen huisstijl en met persoonlijk design print. Jouw gepersonaliseerde valdoek maakt het moment extra bijzonder.  We zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Snel een offerte

Vraag snel een offerte aan en laat je verrassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Lees ook onze andere blogs

2022-02-15T13:37:33+00:00
Ga naar de bovenkant