Hoe breng jij opvallend creatief jouw evenement onder de aandacht?

Deel dit artikel

Eindelijk mogen alle winkels, horeca, kapperszaken en sportscholen weer open. Dat moet dan ook gevierd worden. Zeker een als je net jouw nieuwe zaak wilt gaan openen!

Een opening is een hapening. Iets waar je bij wilt zijn! Het brengt extra consumenten naar jouw bedrijf toe en dat is natuurlijk precies wat je wilt. We beschrijven hieronder dan ook 5 tips voor originele decoratie die jouw opening tot een happening zullen maken.

5 tips voor originele opening decoratie

Helemaal trending op dit moment zijn organic slingers gemaakt van ballonnen. Dit zijn  ballonslingers die worden gemaakt door ballonnen in verschillende maten en kleurcombinaties samen te bundelen. Alle kleur combinaties zijn mogelijk.  Wil je de trend van het moment volgen?  Dan zijn metallic, black, gold, pink en transparant ballonnen de kleuren om voor te gaan!

De boog hieronder op de foto hebben wij jongstleden geplaatst bij coco&sebas in Den Bosch. De opvallende trendy boog samen met de muziek & het vuurwerk bij deze opening maakte een mooie happening. Dit is duidelijk te zien is aan de reactie van de omstanders, maar ook de genodigden waren zeker onder de indruk.

Reuzeballonnen

Wat zijn ze prachtig! De nieuwe trend reuzeballonnen. Reuzenballonnen zorgen voor de meest unieke en opvallende partydecoratie en zeg nou zelf wie wil er niet met weinig effort een echte WAUW decoratie!? Deze decoratie zal een bijzondere betoverende sfeer neerzetten en luxe uitstraling geven aan jouw event.  Hieronder zie je twee prachtige voorbeelden van deze ballonnen van onze klanten.

Lokdecoratie!

Deze decoratie is commercieel gezien een handige truc. Het plaatsen van decoratie in vergelijkbare kleuren van je winkeldecoratie in de nabije omgeving van de winkel maakt consumenten nieuwsgierig, want waar staan er nou zomaar ballonnen?

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de standaard manier van de aandacht wenden naar jouw opening.  Je kunt dan denken aan het plaatsen van ballonpijlen en ballonwolkjes en vergeet de weggeef ballonnen aan kinderen niet! Ook deze decoratie zal zorgen voor de nodige opval waarde.

Breng je feest naar binnen

Heb je buiten mooi gedecoreerd? Doe dit dan ook binnen. Klanten worden nieuwsgierig en positief gestemd wanneer zij feestdecoratie zien voor jouw zaak. Deze stemming wil je uiteraard vasthouden, zodat je klanten blijven. Breng het feest dus ook naar binnen en decoreer! Hieronder een mooi voorbeeld van wat dit met de sfeer kan doen.

Ballondecoratie in jouw huisstijl!

De ballondecoratie uitvoeren in de huisstijl van je organisatie is altijd een goed idee. Het zorgt voor herkenbaarheid, identiteit, professionele en uniforme uitstraling.

Dit gebeurt veelal nog in ballonnenbogen, ballonpilaren, ballonnentrossen en niet te vergeten de lopers! Uiteraard is het ook mogelijk om de huisstijl toe te passen bij de eerder genoemde decoratie.

De decoratie op de foto’s is algemeen bekende openingsdecoratie. Hierbij weet iedere voorbijganger meteen dat er een opening in plaatsvindt. Het wekt nieuwsgierigheid bij voorbijgangers om te komen kijken en vergroot dan ook op een makkelijke manier je klant aantallen. Zeker wanneer dit gecombineerd wordt met een leuke activiteit of give away, want mensen houden nu eenmaal van happenings en gratis artikelen.

Complete opening zonder decoratiezorgen

Ballondeco meer dan Ballonnen!

Wil je een geweldige opening creëren? Laat ons je helpen! We doen veel meer voor je dan alleen de ballondecoratie! Denk hierbij aan vuurwerkfontijnen, confetti shooters, vallende doeken, vlaggen, spandoeken, muziekinstallaties, openingsknoppen, banners. Kortom wij bieden je een complete en spetterende opening! Neem contact met ons op voor de mogelijkheiden.

Wil je iets origineels? Echt eruit springen, zodat je klanten mega nieuwsgierig worden en zeker bij jou willen komen kijken? Wij denken out of the box en maken een opening op maat speciaal voor jou!

Hallo Jumbo!

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een offerte aan en laat je verrassen!

Neem direct contact op