Hoe breng jij opvallend creatief jouw evenement onder de aandacht?

Deel dit artikel

Eindelijk mogen alle winkels, horeca, kapperszaken en sportscholen weer open. Dat moet gevierd worden. Zeker een als je net jouw nieuwe zaak wilt gaan openen!

Een opening is een hapening. Iets waar je bij wilt zijn! Het brengt extra consumenten naar jouw bedrijf toe en dat is natuurlijk precies wat je wilt. We beschrijven hieronder 5 tips voor originele decoratie die jouw opening tot een happening zullen maken.

5 tips voor originele opening decoratie

Helemaal trending op dit moment is zijn organic slingers gemaakt van ballonnen. Dit zijn  ballonslingers vormgegeven door ballonnen in verschillende maten en kleurcombinaties. Alle kleur combinaties zijn mogelijk.  Wil je de trend van het moment volgen?  Dan zijn metallic, black, gold, pink en transparant. Kleuren om voor te gaan!

De boog hieronder op de foto hebben wij jongstleden geplaatst bij coco&sebas.nl. De opvallende trendy boog samen met de muziek & het vuurwerk bij deze opening maakte een mooie happening. Wat ook te zien is aan de reactie van de omstanders, maar ook de genodigden waren onder de indruk.

Reuzeballonnen

Wat zijn ze prachtig! De nieuwe trend reuzeballonnen. Reuzeballonnen zorgen voor de meest unieke en opvallende partydecoratie. Een decoratie die een bijzondere betoverende sfeer neerzet en luxe uitstraalt. Zeg nou zelf wie wil er niet met weinig effort een echte WAUW decoratie!? Hieronder zie je twee prachtige voorbeelden van deze ballonnen van onze klanten.

Lokdecoratie!

Het plaatsen van decoratie in vergelijkbare kleuren van je winkeldecoratie in de nabije omgeving van de winkel maakt consumenten nieuwsgierig, want waar staan er nou zomaar ballonnen?

De standaard manier van de aandacht wenden naar jouw opening is het plaatsen van ballonpijlen en ballonwolkjes en vergeet de weggeefballonnen aan kinderen niet!

Breng je feest naar binnen

Klanten worden nieuwsgierig en positief gestemd wanneer zij feestdecoratie zien voor jouw zaak. Deze stemming wil je uiteraard vasthouden, zodat je klanten blijven. Breng het feest dus ook naar binnen en decoreer! Hieronder een mooi voorbeeld van wat dit met de sfeer kan doen.

Ballondecoratie in jouw huisstijl!

Laat je ballondecoratie uitvoeren in de huisstijl van je organisatie voor herkenbaarheid, identiteit, professionele en uniforme uitstraling.

Dit gebeurt veelal nog in ballonnenbogen, ballonpilaren, ballonnentrossen en niet te vergeten de lopers! Uiteraard is het ook mogelijk om de huisstijl toe te passen bij de eerder genoemde decoratie.

De decoratie op de foto’s is algemeen bekende openingsdecoratie. Hierbij weet iedere voorbijganger meteen dat er een opening in plaatsvindt. Het wekt nieuwsgierigheid bij voorbijgangers om te komen kijken en vergroot dan ook op een makkelijke manier je klant aantallen. Zeker wanneer dit gecombineerd wordt met een leuke activiteit of give away, want mensen houden nu eenmaal van happenings en gratis artikelen.

Complete opening zonder decoratiezorgen

Ballondeco meer dan Ballonnen!

Wil je een geweldige opening creëren? Laat ons je helpen! We doen veel meer voor je dan alleen de ballondecoratie! Denk hierbij aan vuurwerkfontijnen, confetti shooters, vallende doeken, vlaggen, spandoeken, muziekinstallaties, openingsknoppen, banners. Kortom wij bieden je een complete en spetterende opening!

Wil je iets origineels? Echt eruit springen, zodat je klanten mega nieuwsgierig worden en zeker bij jou willen komen kijken? Wij denken out of the box en maken een opening op maat speciaal voor jou!

Hallo Jumbo!

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een offerte aan en laat je verrassen!

Neem direct contact op